BANKARI FARBALI KLUPE: Sberbank Srbija uredila park u Bulevaru kralja Aleksandra
Foto: Pr Slika

Siniša Mali i Valeriy Ovsyannikov za lepši Beograd

BANKARI FARBALI KLUPE: Sberbank Srbija uredila park u Bulevaru kralja Aleksandra

Beograd -
Zelena površina od oko 600 m2 koja se nalazi u jednom od centralnih beogradskih bulevara ponovo će biti mesto za predah i opuštanje građana prestonice

Sberbank Srbija uredila je park u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.

Naime, u subotu, 9. maja od 9 do 12 časova organizovana je radna akcija renoviranja mini-parka ispred zgrade “Lola”, gde je tridesetak bankara farbalo klupe.

U akciji je učestvovao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, kao i predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija Valeriy Ovsyannikov. Oni su tom prilikom zasadili po jedno drvo, kako bi ova zelena oaza bila još bogatija.

„Želeli smo da pružimo doprinos uređenju grada, da imamo lepu i čistu sredinu sa prijatnim mestom za odmor“ istakao je tom prilikom predsednik Izvršnog odbora i dodao da su zaposleni banke i sami izdvojili deo ličnih primanja kako bi finansijski podržali ovaj Sberbank na ovaj način želi da proširi zadovoljstvo i na ostale građane koji nisu direktni korisnici usluga banke, ali će u narednom periodu moći da uživaju u ovom parku.

Zelena površina od oko 600 m2 koja se nalazi u jednom od centralnih beogradskih bulevara ponovo će biti mesto za predah i opuštanje građana prestonice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track