TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 12 povređenih u 11 saobraćajnih nesreća
Foto: Zorana Jevtić

Pune ruke posla za lekare Hitne

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 12 povređenih u 11 saobraćajnih nesreća

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 123 intervencije od kojih 21 na javnim mestima, precizirala je Macura

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodilo 11 saobraćajnih udesa u kojima je 12 osoba povređeno, od kojih jedna kao pešak teže, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Žena stara oko 50 godina je kao pešak oko 22.10 časova u Ulici Partizanske avijacije na Bežanijskoj Kosi zadobila tešku povredu desne potkolenice, jer joj je prešao točak preko noge, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

U Ulici Blagoja Parovića oko 20.55 časova žena stara oko 50 godina je kao pešak zadobila isčašenje kolena i povrede stomaka i slabinsko-sedalnog dela leđa, a prevezena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 50 godina je oko 06.30 časova u Ulici Kneza Miloša ispred broja 103 zadobio je istegnuće vrata i povredu leđa, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura. Dve osobe su povređene u udesu oko 03.55 časova na uglu ulica Majora Ilića i 27. marta, rekla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star 46 godina zadobio je ogrebotinu po licu, krvarenje iz nosa i povredu potkolenice, a druga osoba stara 33 godine imala je razderotinu donje usne i vilice i oguljotine po poglavini, objasnila je Macura i dodala da su oba lica prevezena u Urgentni centar.

U udesu oko 22.25 časova na uglu ulica Žarka Zrenjanina i 29. novembra muškarac star oko 39 godina je zadobio povredu glave i ogrebotinu na obrazu, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Muškarac star oko 63 godine je u udesu oko 22.50 časova na uglu Glavne ulice i Avijatičarskog trga zadobio povredu glave i istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći. Mladić star oko 20 godina, vozač motocikla, u udesu oko 23 časa u Ulici Jurija Gagarina zadobio je ogrebotinu u predelu jagodične kosti i povredu kolena, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Ženska osoba stara oko 27 godina je u udesu oko 23.15 časova u Bulevaru Despota Stefana zadobila povrede stomaka i grudnog koša, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura. Muškarac star oko 44 godine je u udesu oko 00.40 časova na uglu ulica Svetolika Lazarevića i Obrenovačkog puta zadobio istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara oko 27 godina u udesu oko 21.40 časova na Zrenjaninskom putu zadobila je povredu slabinskog dela leđa, a prevezena je u KBC Zvezdara, istakla je Macura.

Mladić star oko 24 godine je u udesu oko 20.15 časova na uglu ulica Ustaničke i Jovana Subotića zadobio povrede ramena i kolena, a prevezen je u KBC Zvezdara, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 123 intervencije od kojih 21 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track