VESIĆ: Pozorište Duško Radović uskoro počinje s radom
Foto: Beoinfo

Grad po ubrzanoj proceduri izdaje dozvolu

VESIĆ: Pozorište Duško Radović uskoro počinje s radom

Beograd -
Gradski menadžer Goran Vesić saopštio je da su Sekretarijat za kulturu, Agencija za investicije i stanovanje posle višemesečnih napora dobili protivpožarnu saglasnost MUP-a za projekat obnove Pozorišta Duško Radović

BEOGRAD - Posle višemesečnih napora, Agencija za investicije i stanovanje i Sekretarijat za kulturu uspeli su da dobiju protivpožarnu saglasnost MUP-a za projekat obnove Pozorišta „Duško Radović”, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

– Time je rešen problem zbog kog pozorište nije moglo da počne sa radom od septembra prošle godine, iako su svi radovi završeni. Posle dobijanja saglasnosti, grad će po ubrzanoj proceduri izdati sve dozvole i ocenjujem da će do kraja sledeće nedelje pozorište dobiti upotrebnu dozvolu što znači da može da počne sa radom.

Zahvaljujem se MUP-u Srbije odnosno Predragu Mariću koji vodi sektor za vanredne situacije i svim njegovim ljudima na razumevanju i naporima da se reši problem zbog koga pozorište nismo mogli da pustimo u funkciju. Sada je najvažnije da će deca već od decembra moći da gledaju predstave u najleššem dečjem pozorištu u gradu – istakao je Goran Vesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track