AFERA HAREM Dunja Fleš: Neke igračice odlaze u Dubai da "rade"
Foto: Profimedia

Kurir otkriva pravu istinu o elitnoj prostituciji u Srbiji

AFERA HAREM Dunja Fleš: Neke igračice odlaze u Dubai da "rade"

Društvo -
To nema veze s mojim igračicama. Moje devojke ne plešu po takvim klubovima

Dunja Čerevicki, poznatija kao Dunja Fleš, jedna je od vlasnica plesnog studija u kojem igraju devojke koje često odlaze u Dubai.

Plesačica i koreograf tvrdi da njene štićenice nemaju nikakve veze s prostitucijom i naglašava da devojke koje prekrše njena pravila budu izbačene.

- Znam da postoje devojke koje odlaze u Dubai da „rade“, ali to nema veze s mojim igračicama. Moje devojke ne plešu ni po klubovima. To što neko vrcka oko šipke, za mene nije umetnost. Moja grupa igra samo na koncertima, nastupima i po emisijama. One nikad nisu igrale kao go-go igračice - kaže Dunja.Dunja Čerevicki priznanje da su njene štićenice dobijale nepristojne ponude.

- Svako ima pravo da pita šta želi, a naše je kako ćemo se prema tome postaviti. Ponuda uvek ima, ali ja lepo objasnim da devojke rade isključivo koreografiju. One su uzorne, većina studira na Pravnom fakultetu ili rade. Sve imaju duge veze. Kod mene je zabranjeno pušenje, alkohol, da ne pričam o drogi. Sve moje devojke su lepo vaspitane. One koje su prekršile pravila, nisu više u grupi - izričita je plesačica.Dunja tvrdi da nema veze s poslom koji rade makroi:- Svi dobro znaju moj stav o tome. Može svako da pita i svašta da kaže, ali zna se šta će dobiti i neće mu više pasti na pamet da ponovi tu grešku.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja