SAŠA OBLEPLJEN TRAKOM I BRUTALNO UBIJEN: Supruga (33) i njen ljubavnik (19) ostaju u pritvoru ĆERKA OSUMNJIČENA DA IM JE POMOGLA
Foto: Printscreen/Društvene mreže, Printscreen

SAŠA OBLEPLJEN TRAKOM I BRUTALNO UBIJEN: Supruga (33) i njen ljubavnik (19) ostaju u pritvoru ĆERKA OSUMNJIČENA DA IM JE POMOGLA

Bosna i Hercegovina -

Najduže do 29. jula ove godine iza brave ostaje dvoje osumnjičenih za ubistvo Dobojlije Saše Kulišića (45), a koji je brutalno nasmrt izboden 31. januara ove godine.

Podsetimo, Okružno javno tužilaštvo Doboj u konrektnom slučaju vodi istragu protiv Kulišićeve supruge Andree Kajganić (33) i njenog ljubavnika Dražena Lazarevića (19).

Saša Kulišić
foto: Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

"Za osumnjičene je na predlog tužilaštva Vrhovni sud Republike Srpske 24. aprila produžio pritvor za još tri meseca tj. najduže do 29. jula, a po okončanju istrage će biti donesena odgovarajuća tužilačka odluka", rečeno je "Nezavisnim novinama" iz Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Andrea Kajganić
Andrea Kajganićfoto: Atv Banja Luka, ATVBL

U ovom slučaju, podsetimo, uhapšena je i Kulišićeva ćerka (15).

"Ovo tužilaštvo je 23. aprila podnelo sudiji za maloletnike Osnovnog suda u Doboju predlog za izricanje zavodske vaspitne mere, sa predlogom za produženje pritvora, zbog sumnje da je kao saizvršilac, zajedno sa osumnjičenima A.K. i D.L. počinila teško ubistvo", rekli su iz Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Kako je ranije saopšteno iz Okružnog suda u Doboju, maloletna ćerka Saše i Andree je osumnjičena da je Kulišića omamila tabletama.

"Ćerka je usitnila veći broj tableta 'Treana' jačine 10 mg, koje je kupila Andreina sestra V.M. na molbu osumnjičenih, te ih pomešala sa vodom", navodi se u saopštenju.

Dražen Lazarević
Dražen Lazarevićfoto: Facebook

Potom je maloletnica, dodaje se, po dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u kuću svog oca gde je vodom u kojoj je bio izmrvljeni prah tableta napravila limunadu koju je dala svom ocu da ga omami i uspava.

Te tablete su, dodaje se, supruga i ćerka i u ranijem periodu davale Kulišiću, a da on za to nije znao.

"Nakon što su tablete to veče počele delovati i nakon što je on zaspao, maloletnica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su došli i ušli unutra", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi u nastavku, osumnjičeni su ušli u kuću i maloletnoj ćerki rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata.

"Osumničeni su ušli u sobu gde je spavao Kulišić gde su ga vezali na način da su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i vozilom odvezli u šumu gde su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u stomak. On je premino, a oni ga takvog ostavili u šumi", pojašnjeno je iz suda.

Kurir.rs/Nezavisne

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track