PARTIZAN SE HITNO OGLASIO ZBOG IGORA DULJAJA: Ovo je razlog smene trenera!
Foto: Starsport©

Bura u Humskoj

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO ZBOG IGORA DULJAJA: Ovo je razlog smene trenera!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan na večerašnjoj sednici Upravnog odbora odlučio je da smeni Igora Duljaja i za novog trenera postavi Alberta Nađa.

U saopštenju kluba iz Humske se ističe da je odluka bila jednoglasna.

"Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sednici jednoglasno doneo odluku o smeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera.

Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri".

Partizan do kraja sezone ima još pet utakmica u prvenstvu. U njima će nastojati da zadrži drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Crno-beli su vezali četiri poraza, a trenutno imaju četiri boda više u odnosu na trećeplasirani TSC.

Kurir sport

Bonus video:

00:26

Baklada Grobara uoči 173. večitog derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track