Dačić i Mijatović razgovarali o bezbednosti novinara
Foto: Tanjug

Ministar sa predstavnicom OEBS

Dačić i Mijatović razgovarali o bezbednosti novinara

Društvo -
Sagovornici su ocenili saradnju kao veoma dobru, i izrazili nadu da će skup koji se održava u Beogradu rezultirati konkretnim preporukama za unapređenje bezbednosti novinara

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, u funkciji predsedavajućeg Organizaciji za evropsku bezbednost i saradnju, sastao se danas u Beogradu sa predstavnicom OEBS-a za slobodu medija Dunjom Mijatović.

Tokom razgovora još jednom je istaknut značaj zaštite bezbednosti i integriteta medija i medijskih poslenika u čitavom regionu OEBS-a i rešenost Organizacije da ovu temu drži u vrhu svojih prioriteta, o čemu svedoči i održavanje dvodnevne međunarodne konferencije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Sagovornici su ocenili saradnju kao veoma dobru, i izrazili nadu da će skup koji se održava u Beogradu rezultirati konkretnim preporukama za unapređenje bezbednosti novinara.

Dačić i Mijatović razgovarali su na marginama međunarodne konferencije o bezbednosti medija koju su, zajedno sa ministrom kulture i informisanja Ivanom Tasovcem, otvorili danas u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track