(FOTO) PALMA RADNO U GRČKOJ: Jedinstvena Srbija otvorila kancelariju u Paraliji
Foto: Printscreen Facebook

Za sve građane Srbije

(FOTO) PALMA RADNO U GRČKOJ: Jedinstvena Srbija otvorila kancelariju u Paraliji

Društvo -
"Misija JS je pomoć svakom građaninu, ma gde se on nalazio i tako radimo u Srbiji, a posebno kad se pređe državna granica", poručio je Marković

PARALIJA - Jedinstvena Srbija (JS) otvorila je kancelariju u grčkom letovalištu Paralija, kako bi bili servis građanima Srbije koji tu letuju, saopštila je danas ta stranka.

Kancelariju je otvorio predsednik JS i narodni poslanik Dragan Marković u prisustvu oko 500 građana iz mnogih gradova Srbije koji su tu trenutno na letovanju, saopštila je JS.

"Ovo nije stranačka kancelarija, već kancelarija za sve građane Srbije", rekao je na otvaranju Marković i istakao da su za JS "svi građani isti, bez obzira odakle su i koje su partije članovi".

"Misija JS je pomoć svakom građaninu, ma gde se on nalazio i tako radimo u Srbiji, a posebno kad se pređe državna granica", poručio je Marković.

Građani, naveo je on, mogu da se jave Kancelariji ukoliko imaju neki probelm kod kuće ili problem sa automobilom u povratku u zemlju...

"Građani sve vreme dok su u Srbiji razmišljaju o nekim problemima i zato JS hoće da ih, bar kada su na odmoru, rastereti briga", rekao je Marković.

Marković: Evropa Srbiji postavlja sačekuše

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je danas u Paraliji da "Evropa Srbiji svakog meseca postavlja sačekuše, a da je Srbija ispunila sve što je Evropa tražila".

"Nadam se da će prestati da nam podmeću i postavljaju sačekuše i uz to nam poručuju da nam je mesto u Evropskoj uniji. Pitanje je dokle će građani Srbije da izdrže i da čekaju Evropu da se smiluje", rekao je Marković na otvaranju Kancelarije JS.

On je dodao da "Evropa stalno ucenjuje Vladu Srbije sa novim zahtevima, koje nijedna država nije ispunila kada je ušla u EU". Marković je Vladi Grčke poručio da "veliko prijatelstvo Srbije i Grčke treba da preraste u obostani interes".

"Grci imaju interes dolaskom velikog broja turista iz Srbije, a mi Grčku pozivamo da ono što uvozi iz drugih zemalja ubuduće uvozi iz Srbije", precizirao je Marković i dodao da Grčkoj želi da se izbori sa EU i da realizuje ono što je zacrtala.

On je ocenio da "dve zemlje kroje kapu svim građanima u svetu, a Srbija se bori da joj na veliku glavu ne stave malu kapu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track