HODŽAJ SE UPLAŠIO ATENTATA U BEOGRADU: Dačić mu rekao da ga niko neće ubiti!
Foto: FoNet Dragan Antonic

Incident u liftu

HODŽAJ SE UPLAŠIO ATENTATA U BEOGRADU: Dačić mu rekao da ga niko neće ubiti!

Društvo -
U jednom trenutku lift se pokvario i zaglavio, a Enver Hodžaj se uplašio

Tokom konferencije ministara zemalja Zapadnog Balkana u Beogradu, gde je po prvi put prisustvovao aktuelni ministar spoljnih poslova Kosova i Metohije dogodio se incident kada se zaglavio lift u kojem je bio Enver Hodžaj. Da stvar bude još interesantnija ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je svom gostu iz Prištine da ne brine i da “Srbija nije pokušala atentat na njega“.

U hotelu “Metropol” gde se održavala konferencija ministar spoljnih poslova uputio se na sastanak sa šefom srpske diplomatije i ušao u lift. Međutim on se baš u tom trenutku pokvario i zaglavio, a Enver Hodžaj se uplašio. Čitavu stvar “izvadio je Ivica Dačić, koji se prvo izvinio, a potom i našalio s njim,rekavši mu da “niko nije pokušao atentat”!

Biće u redu: Ivica Dačić
Biće u redu: Ivica Dačić

- Dogodio se mali incident, ako uopšte možemo tako da ga nazovemo, jednostavno zaglavio se lift, dok je u njemu bio Hodžaj, kojem po izrazu lica nije bilo prijatno zbog te situacije – kaže naš dobro obavešteni sagovornik.- Ušli smo u lift više lica nego što je dozvoljeno i da je u zastoju nekoliko minuta. To je sve, zapravo nije to ništa – rekao je Kshemaj.Incident se završio u šaljivom tonu, jer je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sa osmehom na licu, pokušao da “izvadi stvar”, rečima: “Niko nije pokušaoatentat na Hodžaja“.

(Epk/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track