ISELJENJE ODLOŽENO: Tirketovu ćerku spasao štrajk advokata

SPOR OKO STANA

ISELJENJE ODLOŽENO: Tirketovu ćerku spasao štrajk advokata

Društvo -
Uložili smo žalbu na sudsku presudu po kojoj treba da napustim ovaj stan. Došao je danas neki čovek da mi kaže da je žalba odbijena i tražio da potpišem papire. Nisam potpisala, a kažu da imam još osam dana da se iselim, priča Gordana Tirnanić

BEOGRAD - Zbog štrajka advokata, iseljene Gordane Tirnanić Radosavljević, ćerke fudbalske legende Bogdana Tirnanića, iz stana u Mileševskoj 38 odloženo je za 8 dana.

- Uložili smo žalbu na sudsku presudu po kojoj treba da napustim ovaj stan. Došao je danas neki čovek da mi kaže da je žalba odbijena i tražio da potpišem papire. Nisam potpisala, a kažu da imam još osam dana da se iselim - priča Gordana.Gordana Tirnanić u stanu u Mileševskoj 38 živi od 1979. godine, a poslednjih 20 godina oko vlasništva se sudi sa rođenim bratom Slobodanom koji trenutno živi u Americi.

- Kada je tata prodao stari stan na Dorćolu, kupio je dva manja, jedan za mene, a drugi za mog brata. Međutim, kada je došlo do primopredaje, brat je upisao svoju ćeku Kalinu kao vlasnicu ovog stana. Sada mi je stiglo i sudsko rešenje da moram da se iselim iz stana i to u sred zime - očajna je Gordana.

( J.P)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track