SRPSKA LIGA: Neophodno je doneti Zakon o reprogramu dugova prema komunalnim preduzećima
Foto: Srpska Liga

Pomoći građanima

SRPSKA LIGA: Neophodno je doneti Zakon o reprogramu dugova prema komunalnim preduzećima

Društvo -
Srpska liga podseća da se predlog zakona nalazi u proceduri Skupštine Srbije, od 11.03.2015. godine i poziva poslanike da ga usvoje, i na taj način pomognu prezaduženim građanima

Srpska liga apeluje na sve relevante političke faktore, da podrže Predlog zakona o opštem reprogramu dugova stanovništva prema komunalnim preduzećima.

Svesni smo, da dugovanja građana nisu ni hir, ni bezobzirnost, već posledica egzistencionalnih problema sa kojima se većina naših sugrađana bori, već decenijama.

Dostojanstvo i egzistencija naroda ubijani su, kroz sankcije, ratove, pljačkašku privatizaciju, loš bankarski sistem, stoga smatramo da je obaveza svih političkih fakotora da građanima pruže priliku da dostojanstvo povrate.

Zalažemo se da se podvuče crta, da se običnim ljudima da šansa, da svoja dugovanja izmire u razumnom roku. Reprogram bi stanovništvu doneo mnogo, dok država suštinski ne gubi ništa. Izvršitelji na vratima domova nisu rešenje već poniženje, kako za pojedinca tako i za celu zajednicu. – ističe Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige.

Srpska liga podseća da se predlog zakona nalazi u proceduri Skupštine Srbije, od 11.03.2015. godine i poslanici treba da ga usvoje, i na taj način pomognu prezaduženim graćanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track