DRAMATURG PROKIĆ Kad govori kao Beli to je dobro, a kad govori kao Luka Maksimović to ne vredi ništa
Foto: Aleksandar Jovanović

Preletačević nije rešenje nego opomena

DRAMATURG PROKIĆ Kad govori kao Beli to je dobro, a kad govori kao Luka Maksimović to ne vredi ništa

Politika -

BEOGRAD - Dramaturg Nenad Prokić ocenio je danas da Ljubiša Preletačević Beli nije rešenje, već opomena. Prokić je ocenio da kada taj kandidat govori kao Beli "to je dobro, a kad govori kao Luka Maksimović - to ne vredi ništa" i primetio da Beli nije "rešenje, to je samo opomena".

Kampanja za predsedničke izbore je dosadna, kandidati bezidejni, a pojava Belog je opomena udobnom političkom životu svim ostalim političkim kandidatima, da ih iza prvog ugla čeka raskid sa biračkim telom, rekao je Prokić.

Prokić je rekao i da oni koji pokušavaju da budu predsednik "nemaju nikakve ideje, mlate praznu slamu" i da je zato bilo moguće da pojava Belog privuče interesovanje javnosti i da ohrabri birače da glasaju za njega.

- Sve manje je ideja, ideje kao što su koncept slobode, ljudskih prava, ljude to više ne intresuje, interesuje ih kvalitet života - rekao je Prokić.

Konstatujući da između naroda i političara u Srbiji postoji obostrano nepoverenje Prokić je rekao da može da se desi da Beli donese štetu svima, a možda i da koristi svima. Analize javnog mnjenja, izlaznost, i interakcija na društvenim mrežama kada je Beli u pitanju, kako je rekao, ne moraju ništa da znače.

(Tanjug/N1)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 21.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track