(KURIR TV) RADIKALI DOŠLI KOD VUČIĆA SAMO IZ RADOZNALOSTI: Nećemo u vladu, ali hoćemo da znamo ko će biti premijer!
Foto: Kurir TV

Počele konsultacije na andrićevom vencu

(KURIR TV) RADIKALI DOŠLI KOD VUČIĆA SAMO IZ RADOZNALOSTI: Nećemo u vladu, ali hoćemo da znamo ko će biti premijer!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na osnovu Ustava Republike Srbije, počeo je danas konsultacije sa predstavnicima izbornih lista o kandidatu za predsednika Vlade Srbije, a na sastanak su u ime Srpske radikalne stranke došli Aleksandar Šešelj, sin lidera radikala Vojislava Šešelja i poslanik te stranke Milovan Bojić.

Po završetku susreta, koji je trajao kraće nego što je to uobičajeno, Bojić je istakao da im je predsednik Vučić izneo svoje planove vezane za predlaganje mandatara i politiku koju bi trebalo da vodi Vlada Srbije u narednom periodu, dok su mu oni istakli svoje stavove.

foto: Nebojša Mandić

"Srpska radikalna stranka neće u toj vladi učestvovati, jer ima svoju poznatu politiku od koje ne odustaje, ali smo od predsednika želeli da čujemo što više detalja vezano za plan rada Vlade i ime mandatara. Naravno, ime nismo saznali, ali kako je poznato da radikali u toj vladi neće učestvovati, ti su sastanci bili nešto kraći nego sastanci sa strankama koje su bile pre nas i koje će verovatno participirati u njoj", objasnio je funkcioner SRS.

(Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track