VELIMIR ILIĆ O NELEGALNOJ BLOKADI AMG: Vučić je u strahu i panici, njemu je odzvonilo
Foto: Marina Lopičić

pritisak i obračun

VELIMIR ILIĆ O NELEGALNOJ BLOKADI AMG: Vučić je u strahu i panici, njemu je odzvonilo

Politika -

BEOGRAD - Lider Nove Srbije Velimir Ilić je povodom nelegalnog rešenja koje je "Adrija medija grupa" dobila od Poreske uprave, u kome nisu navedeni podaci o eventualnom dugu i vremenu blokade računa rekao da je reč o pritisku i obračunu jer je Vučić u strahu.

- To je, naravno, pritisak i obračun. Pa bili su blokirani i računi Pinka i mnogih drugih firmi, ali nisu više. Jasno je da se sve to, ako pristanete na poniznost i poslušnost, reguliše. Evo voleo bih da čujem kako se Željko Mitrović onomad razdužio. Vučićevo vreme je prošlo. On je u strahu i panici, jer ne zna kako da izađe iz svega ovoga. Otima se o vlast, a puca mu lokalna vlast po Srbiji. Ljudi u stranci su mu nezadovoljni. Njemu je odzvonilo, rekao je Ilić za Kurir.

Režim Aleksandra Vučića je juče nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe".

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

(Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Vučić sa 600.000 evra hteo da ućutka Velimira Ilića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track