"MALI DRAGULJ MEĐU POLJIMA LAVANDE I VINOGRADA" Elena počela sa sređivanjem imanja u Francuskoj, prvi kadrovi iz Provanse
Foto: Printskrin/Instagram

mali dragulj među poljima lavande i vinograda

"MALI DRAGULJ MEĐU POLJIMA LAVANDE I VINOGRADA" Elena počela sa sređivanjem imanja u Francuskoj, prvi kadrovi iz Provanse

Stars -

Dizajnerka nameštaja i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman Karić nedavno je kupila je kuću u Francuskoj, a nešto kasnije je podelila i slike imanja u Italiji koje je takoše i njenom vlasništvu.

Elena Karaman Karić
foto: Damir Dervišagić

Naime, Elena je nedavno kupila kuću u Provansi, pa je ponosno podelila kadrove sa impozantnog imanja na svom profilu na Instagramu i otkrila kakvi je sve radovi čekaju.

Dizajnerka godinama živi u svojoj velelepnoj vili na Avali, gde je sve uredila po svom ukusu, te se ne sumnja da će i ovo imanje pretvoriti u bajku.

1 / 6 Foto: Printskrin/Instagram

Sada je otkrila da je došlo vreme za početak sređivanja, objavila kadrove iz Provanse i pokazala kako izgledaju radovi.

Elena Karaman Karić, Elena Karić
foto: Instagram

Podsetimo, nakon kupovine imanja Elena je počela da pravi planove kako želi da izgleda netaknuta priroda u koju se odmah zaljubila.

- U Provansi se živi sporo i lagano. Na svaki predračun se čeka i po par nedelja, ali biće ovo mali dragulj među poljima lavande i vinograda. Nazvali smo ga: Polje tajni - napisala je Elena, ali tu se nije zaustavila, već je pokazala i štalu, koja će joj između ostalog služiti za rituale.

- Nekoliko vekova stara štala. Već je vidim kao mali hram, mesto za radionice, hilinge, predavanja, ceremonije i male ženske rituale - otkrila je Elena tada.

Bonus video:

00:07

Zavirite u luksuznu vilu na moru Elene Karaman Karić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track