(VIDEO, FOTO) BAŠ JE BIO GOJAZAN, ALI JE USPEO DA SMRŠA: Ovim srpskim političarima je to pošlo za rukom! Ovako su se prepolovili Đuka, Dačić, Zorana, Maja...
Foto: Youtube Printscreen

(VIDEO, FOTO) BAŠ JE BIO GOJAZAN, ALI JE USPEO DA SMRŠA: Ovim srpskim političarima je to pošlo za rukom! Ovako su se prepolovili Đuka, Dačić, Zorana, Maja...

Politika -

BEOGRAD - Brz život, poslovni ručkovi, službena limuzina, jeftin skupštinski restoran... ali mnogi srpski političari pošteno su se ubucili kad došli na vlast i seli u državnu fotelju.

Vladimir Đukanović

Među njima je bio i Vladimir Đukanović, poslanik SNS, koji je nedavno na društvenim mrežama srpskoj javnosti otkrio tajnu kako se ratosiljao suvišnih kilograma.

Đuka je godinama bio među najkrupnijim političarima sa 146 kilograma, ali je javnosti otkrio da nije toliko jeo koliko se gojio - čak dva kilograma mesečno, što bi moglo da se pripiše i dijabetesu tipa 2 od kojeg boluje.

- Ključni faktor za gojenje su stres i neredovna ishrana. To je katastrofalno za organizam - ispričao je Đukanović dodajući da ga je supruga u stvari naterala da ode lekaru.

- Osnovna stvar koju morate da uradite jeste da prelomite u glavi da to želite da uradite. Budite iskreni prema sebi i kažite "ja to mogu". Ne preduzimajte ništa bez lekara, i kada on kaže šta da radite, nikada ne smete to da prekršite. Nema više slava i slavlja i kršenja - možete samo da gledate. Nema alkohola, slatkog - zaboravite torte, kolače, gazirano, guste sokove, grickalice, meso koje ste voleli (samo piletine i junetina), mlečne proizvode osim jogurta sa malo masnoće, pite, rolate, sve što volite - nabraja Đuka nova pravila kojih se drži već šest meseci.

foto: Nebojša Mandić

- Satnica je obavezna. Sve sam to morao da naučim kako bih sredio metabolizam. Morate da jedete u rasponu od tri, najviše tri i po sata, i samo ono što vam je lekar prepisao - otkriva političar i dodaje da od maja drži dijetu, a sada ima 116 kilograma. Cilj mu je, kaže, 90 kilograma!

Zorana Mihajlović

U sličnom problemu izvesno vreme bila je i Zorana Mihajlović, koja je sada liniju dovela do savršenstva!

foto: Facebook Printscreen

Maja Gojković

I Maja Gojković je još pre dve godine shvatila da joj povišena kilaža ne prija pa se bacila na dijetu. Ona je tada smršala neverovatnih 15 kilograma i na liniji bi joj sada mogle pozavideti i mnogo mlađe.

foto: Marina Lopičić

Gojkovićeva je tada ispričala da je po preporuci lekara morala da “probuši kašiku” i onda je baš-baš smršala.

foto: Marina Lopičić

Ivica Dačić

Slične probleme imao je pre dve godine i šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je javnosti tada čvrsto obećao da će smršati, a evo kako je izgledao rezultat njegovih muka!

(Kurir.rs/EPK/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track