ON JE JEDAN OD NAJZGODNIJIH POLITIČARA, A TEK DA MU VIDITE DEVOJKU: Izabranica funkcionera blista, evo kako sada izgleda
Foto: Printskrin/Instagram

ljubav cveta

ON JE JEDAN OD NAJZGODNIJIH POLITIČARA, A TEK DA MU VIDITE DEVOJKU: Izabranica funkcionera blista, evo kako sada izgleda

Politika -

Edin Đerlek, bivši ministar bez portfelja i aktuelni potpredsednik Skupštine Srbije, važi za jednog od najzgodnijih političara.

Potpredsednik Stranke pravde i pomirenja je od trenutka kada se pojavio na političkoj sceni privukao pažnju žena, a poznat je i pod nadimkom "sandžački dragulj".

Edin Đerlek, Esmeralda Fetahović
foto: Instagram Printscreen

No, iako je jedan od najpoželjnijih neženja na političkoj sceni, Đerlekovo srce pripada samo jednoj. U pitanju je njegova sugrađanka Esmeralda Fetahović sa kojom je u vezi nekoliko godina.

Prelepa Esmeralda svakom objavom na društvenoj mreži Instagram dobije na stotine lajkova, ali i veliki broj komplimenata.

Esmeralda Fetahović
foto: Printskrin/Instagram

Tako je bilo i ovih dana kada je objavila selfi, na kom se vidi da blista. Šminka joj je bila diskretna, kosa vezana u rep, a na sebi je imala bluzu u pink boji koja je samo istakla njenu lepotu. Lajkovi i komentari su samo pljuštali.

Inače, devojka Edina Đerleka je, kako je Kurir ranije pisao, bila profesionalna rukometašica u Švedskoj i Norveškoj i to na poziciji golmana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja