ŠEŠELJ U STRAHU OD MACE DISKRECIJE: Neće valjda kidisati na mene već na vratima?!
Foto: Dragana Udovičić

Sudar

ŠEŠELJ U STRAHU OD MACE DISKRECIJE: Neće valjda kidisati na mene već na vratima?!

Politika -
Jesu starlete preplavile medijski prostor, ali ne mislite valjda da ja to čitam, poručio lider SRS

BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj u utorak veče biće gost u emisiji "Ćirilica" u kojoj će mu sagovornici biti voditelj Milomir Marić, ali i učesnici"Parova" među kojima je i starleta Maca Diskrecija!- Neće valjda kidisati na mene već na vratima?! Provokacije su svuda moguće. Ko kaže da ću ja sa Macom Diskrecijom uošte razgovarati? Ko bude pitao, razgovaraću sa njim. Neću nikoga unapred da diskvalifikujem. Zašto bi meni smetalo što će u publici sedeti i učesnici Parova. Jeste neobično, ali i oni su građani i ne možemo ih diskriminsati. Iskreno da vam ja kažem, ja i ne znam ko je uopšte Maca Diskrecija. Video sam po novinama da se pominje to ime. Jesu starlete preplavile medijski prostor, ali ne mislite valjda da ja to čitam? - kazao je Šešelj za beogradske medije i dodao da je da je on političar i da da ne sme da mu bude muka od toga jer i to je deo našeg naroda.

On je istakao da je istakao da je svaki javni nastup deo izborne kampanje i da će tako biti i u emisiji. Lider radikala je rekao da ga ništa ne intrigira kod starleta i drugih učesnika ovog rijalitija ali je otkrio i da će Eru Ojdanića podsetiti da plati članarinu.

- Nemam nameru da im postavljam pitanja. Ma ne pada mi na pamet. Tamo će biti dvoje ljudi koje odranije znam. Vesna Rivas, kojoj sam i gostovao u emisijama, i Era Ojdanić, naš dugogodišnji član. Doduše, neredovno plaća članarinu. U stvari, ne voli ništa da plaća - rekao je lider SRS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track