SNS: Pajtiću, zašto ni danas nisi na svom poslu?
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

SNS: Pajtiću, zašto ni danas nisi na svom poslu?

Politika -
Bojan Pajtić je toliko bahat da ne može građane da udostoji ni toga do sedne u tu fotelju u Banovini, za koju se grčevito bori, navodi SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka upitala je danas lidera DS i premijera vojvođanske vlade Bojana Pajtića kad će da podnese ostavku i vrati opljačkane narodne pare, kao i zašto ni danas nije na svom poslu.

"Zanima nas i koliko još razvojnih banaka Vojvodine, vojvođanskih fondova, robnih rezervi Pajtić planira da opljačka da bi mu bilo dosta para? Dok pljačka narod, sa svojih šest odsto podrške, kriminalac Bojan Pajtić je toliko bahat da ne može građane da udostoji ni toga do sedne u tu fotelju u Banovini, za koju se grčevito bori", navodi SNS u saopštenju.

Naprednjaci se pitaju i odakle "toliko drskosti" DS-u i Pajtiću, koji su, kako navodi SNS, kriminalom i bahatošću ponizili radnike, seljake, penzionere, prosvetare, lekare i svakog građanina Srbije, da se bilo kad usude da govore o dostojanstvu.

"Jedini rezultati njegove kriminalne vladavine i jedina istina o vladavini DS jesu pljačke državnih banaka, pustošenja državnih fondova, uništenje domaće privrede i ogroman broj otpuštanja radnika, zbog čega su građani i Vojvodine i cele Srbije dovedeni na ivicu siromaštva", ocenjuju naprednjaci.

SNS je pozvao nadležne državne organe da pokažu građanima "da se ne isplati krasti" i da se što hitnije osvetle afere, malverzacije i zloupotrebe Bojana Pajtića i njegove "političko-tajkunske družine".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track