Vučić: Opozicija je ta koja živi u devedesetim!
Foto: Zorana Jevtić

Premijer Srbije

Vučić: Opozicija je ta koja živi u devedesetim!

Politika -
Vučić, koji je i predsednik SNS, ponovio je da je članovima SNS poručio da nije vreme za miting već da treba da se radi, ali je istakao da je to dozvoljeno sredstvo za svakoga, ocenivši da bi opozicija želela da ga zabrani

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je večeras da nije vreme za mitinge, ali je istakao da je to dozvoljeno sredstvo za izražavanje stavova, i tim povodom poručio opoziciji da su oni ti koji žive u devedesetim godinama.

Vučić je, kometarišući izjave opozicionih poslanika u parlamentu povodom eventualnog mitinga SNS, rekao da su oni ti koji žive u devedesetim, da ništa ne mogu da urade i da ne razumeju šta Srbija radi.

"Jedino što razumeju je da bi oni možda imali šansu ako bi se nešto vratilo u devedesete i da sebe zamisle da su Đinđić, a milionima milja su daleko od toga", rekao je Vučić i dodao da je upravo sadašnja opozicija organizovala mitinge sa sukobima.

Vučić, koji je i predsednik SNS, ponovio je da je članovima SNS poručio da nije vreme za miting već da treba da se radi, ali je istakao da je to dozvoljeno sredstvo za svakoga, ocenivši da bi "opozicija želela da ga zabrani".

"Da postoji jedan motiv za miting, to bi bilo zato da im pokažem da Srbija nije totalitarna zemlja pa da neko može da zabrani mitiing", rekao je Vučić.

On je rekao da razume članove svoje stranke koji žele da se obrane od napada, ali da je njegov posao da kao predsednik vlade jednako brine o svim građanima.

"Verujem da će u SNS imati razumevanje za takve stavove", rekao je Vučić.

On je naveo da je Srbija ušla u teške reforme, ali da radi dobar posao i da je postigla neočekivano dobre rezultate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track