FILMSKI PREOKRET U ŽIVOTU ATIFE LJAJIĆ: Šerif se vratio kući i ipak priznao ćerku!
Foto: Kurir

Srećan kraj u Novom Pazaru

FILMSKI PREOKRET U ŽIVOTU ATIFE LJAJIĆ: Šerif se vratio kući i ipak priznao ćerku!

Srbija -

NOVI PAZAR - Hrabra i uporna Atifa Ljajić (59) iz Novog Pazara, koja je tek posle pete vantelesne oplodnje, 20. juna ove godine, u Beogradu carskim rezom, rodila devojčicu Alinu, ipak neće sama brinuti o svojoj mezimici.

foto: Privatna Arhiva

Preokret se dogodio pre nekoliko dana kada je Atifin suprug Šerif Nokić (68), koji je uporno odbijao da Alinu prizna kao svoje dete i najavljivao odlazak u Tursku, gde mu žive odrasla deca iz prvog braka, odlučio da ipak ostane i sačuva brak sa Atifom i da u knjigu rođenih Alinu upiše pod prezimenom Nokić. Alina, koja je upravo ušla u drugi mesec svog života, tako će imati i tatu i mamu. Primila je prvu vakcinu i zasada je sve u najboljem redu...

MUKA: Muž Ljajićeve sestre neće da prizna bebu!

"Bilo je izvesnih košmara u mojoj glavi zbog uticaja porodice iz Turske i ovdašnje sredine, mojih godina i zdravstvenog stanja. sve su to bili razlozi mog kolebanja i izvesnih nesporazuma... Ipak, seli smo i pričali, nakon čega sam doneo konačnu odluku da ostanem. Učiniću sve da pomognem Atifi oko bebe i u Alininom odgajanju. Bio sam uz Atifu svih ovih godina dok se kao lav, žrtvujući i svoj život, borila da se ostvari kao majka, bio sam joj velika podrška, biću to i ubuduće", kaže Šerif Nokić.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ESPRESO AKCIJA: Odrekni se danas jedne kafice u kafiću i Darija će živeti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track