BRAT I SESTRA OSTALI SAMI: Komšije pomažu Nebojši i Magdaleni iz Pirota
Foto: Printscreen Yt

Pomoć

BRAT I SESTRA OSTALI SAMI: Komšije pomažu Nebojši i Magdaleni iz Pirota

Srbija -
Nemaju nikoga ovde, ni babe ni dede, tako da smo preuzeli korake da pomognemo toj porodici. Obratili smo se najpre opštini Pirot koja je hitno dala jednokratnu novčanu pomoć i obećali da će još pomagati, navodi predsednik Mesne zajednice Nova Mala

PIROT - Meštani pirotskih naselja Rogoz, Nova Mala i Prisjanski put organizovali su se kako bi pomogli porodici Ranđelov, bratu i sestri Nebojši i maloletnoj Magdaleni, koji su u kratkom roku ostali bez oba roditelja i bez bilo čije pomoći.

Kako je Tanjugu izjavio predsednik Mesne zajednice Nova Mala Dalibor Pančić, Nebojša i Magdalena su u samo nekoliko meseci ostali bez oba roditelja.

"Nemaju nikoga ovde, ni babe ni dede, tako da smo preuzeli korake da pomognemo toj porodici. Obratili smo se najpre opštini Pirot koja je hitno dala jednokratnu novčanu pomoć i obećali da će još pomagati. Mesna zajednica Prisjansko naselje je već prikupila znatnu sumu novca kako bi se pomoglo Nebojši i Magdaleni, a ovih dana počinje akcija i u naseljima Rogoz, Nova Mala i Kavak kako bi se pomoglo ovoj porodici, rekao je Pančić.

Zbog toga, dodao je on, pozivam sve volontere da se priključe akciji prikupljanja pomoći s obzirom da je reč o velikim naseljima u kojima živi veliki broj ljudi. Do sada smo u više navrata organizovali ovakve akcije i nadam se da će i ova biti uspešna kao i prethodne", kazao je Pančić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track