BEZGRANIČNA LJUBAV: Roditelji se istetovirali da se njihova ćerka ne bi osećala drugačijom
Foto: Collect

Beleg od rođenja

BEZGRANIČNA LJUBAV: Roditelji se istetovirali da se njihova ćerka ne bi osećala drugačijom

Ludi svet -
Hani-Rej Filips ima ogroman beleg koji prekriva desnu polovinu njenog tela

Zabrinuti da će se njihova ćerka osećati drugačijom jer ima velike ljubičaste belege na koži, Tanja i Adam Filips su odlučili da se tetoviraju kako bi izgledali isto kao i ona.

Naime, 18-mesečna Hani-Rej Filips ima ogroman beleg koji prekriva desnu polovinu njenog tela, a koji je dobila zbog zdravstvenih komplikacija odmah nakon rođenja.

Njeni roditelji su se počeli brinuti kako će drugi reagovati na nju i kako će devojčica kada poraste to prihvatiti. Već su počeli da primećuju da ljudi, iako imaju troje dece, uvek gledaju u noge malenoj Hani.

"Kad su odrasli toliko bezosećajni, šta će se tek dešavati kad Hani pođe u školu", rekla je njena majka Tanja.I tako su odlučili da se tetoviraju istom bojom kao što su njeni blezi, kako se njihova ćerkica ne bi osećala kako nešto nije u redu s njom.

"Bilo je izuzetno bolno, ali je vredelo svake sekunde tog bola. Kada se otok smanjio, pokazala sam tetovaže devojčici, onda ih je dotakla, nasmejala se i rekla: Slažu se, dodirujući svoju nogu", ispričala je Tanja. Fotografija preuzeta ovde.

http://www.youtube.com/watch?v=139UTjslXuY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track