DAVITELJ PROTIV DAVITELJA: Muškarac nasred ulice odgrizao devojci pola uva
Foto: Printskrin

Poludeo

DAVITELJ PROTIV DAVITELJA: Muškarac nasred ulice odgrizao devojci pola uva

Ludi svet -
U toj borbi pokušao je da je ujede i za drugo uvo, ali ona se otimala, pa ju je ugrizao za lice

ŠANDONG - Jedan muškarac posvađao se s devojkom nasred ulice u Šandongu i u besu joj je ogrizao pola uva.Kako je rekla žrtva koja se preziva Čen, njen momak Vu ju je uhvatio za uvo i odgrizao. U toj borbi pokušao je da je ujede i za drugo uvo, ali ona se otimala, pa ju je ugrizao za lice.

Žrtva je novinarima rekla da su oboje razvedeni i da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, ali da su ubro nakon što su počeli da se zabavljaju, počeli i da se svađaju. Naime, ona je postala sumnjičava kada je on počeo da joj prisvaja imovinu, a sve je kulminiralo kada joj je uzeo i celu platu. Zato su odlučili da probaju razgovorom da reše problem.

Zamolio je da porazgovaraju u njegovom kamionu, ali se Čen plašila da će je povrediti, pa su odlučili da nesuglasice reše na ulici. Međutim, odmah nakon što je on izašao iz kamiona, počeo je da je tuče.

Kada je majka nesretne žene došla na lice mesta i zatekla ćerku kako leži na ulici. U besu je uzela kamen i počela da razbija kamion, dok je muškarac pobegao.

Nikada se nije vratio po kamion, a sada policija istražuje ovaj slučaj.

(Fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track