(FOTO VIDEO) PIJAN KAO LETVA: Pogledajte kako je pijani Rus karate potezima napao saobraćajce
Foto: Printskrin

Opleli pendrekom po leđima

(FOTO VIDEO) PIJAN KAO LETVA: Pogledajte kako je pijani Rus karate potezima napao saobraćajce

Ludi svet -
Pijani ruski vozač pošteno je iznervirao saobraćajce posle jednog incidenta jer nije hteo da se smiri, nego je odlučio da se karate potezima obračuna sa saobraćajnom patrolom, što se po njega nije prijatno završilo
1 / 9

MOSKVA - Internet je pun bizarnih snimaka tuča koje se svakodnevno dešavaju u Rusiji.

Zbog kamera koje su obavezni svi Rusi da imaju u svom vozilu zbog osiguranja možemo videti veoma neobične scene obračuna između samih vozača, ali i vozača s jedne i saobraćajaca s druge strane.

Snimak koji je osvanuo na Jutjubu prikazuje jedan saobraćajni incident u Rusiji i obesnog, ali i pijanog vozača koji nije hteo da se smiri.

Naime na snimku se vidi pijani Rus koji nije bio nimalo prijatan prema saobraćajnim policajcima koje je na ulici pozivao da ukrste pesnice sa njim, pošto je prethodno sklonio razjarenu devojku.

Pijani vozač najpre je poskakivao ispred nekolicine policajaca, pa ih je onda pozivao na obračun pesnicama, a onda jednog policajca pokušao da zakuca nogom u glavu, ali to mu se nije posrećilo.

Policajcima je posle tog zahvata pošteno prekipelo, pa su odlučili da ga malo smire. Prvo su ga pošteno ispendrečili po leđima, zatim oborili na zemlju i vezali lisicama, a onda strpali u maricu.

Ostalo je nepoznato kako je vozač završio pred sudom i da li je odgovarao samo zbog udesa ili je optužen za napad na policiju.

http://www.youtube.com/watch?v=jAEt4XtWGg4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track