KAD UHAPSIŠ SVINJU: Terorisala ljude po gradu pa se uneredila u policijskom autu!
Foto: Jutjub

Nije najpametnija ideja

KAD UHAPSIŠ SVINJU: Terorisala ljude po gradu pa se uneredila u policijskom autu!

Ludi svet -
Policijska uprava gradića iz Mičigena saopštila je o hapšenju svinje koja je prvo "terorisala" stanovnike, a kasnije i policajce obavljanjem nužde u automobilu

Nakon što je pobegla vlasniku, problematična svinja ludocala je gradićem Šelbi Taunšip i pritom preplašila nekoliko ljudi kojima je ulazila u dvorišta i napadala ih.

Nakon što je jedna gospođa pozvala policiju, oni su uspeli da je lociraju i uhapse. Kao i svakog kriminalca, policajci su svinju smestili na zadnja sedišta automobila, uopšte ne razmišljajući šta bi moglo da se dogodi.Svinja je naime njihov automobil pretvorila u svoj toalet i obilno se uneredila.

"Mislio sam da sam nakon 25 godina službe video sve, a onda me nazvao šef smene i rekao mi da imamo problem - svinju koja pravi haos po celom gradu", izjavio je zamenik šefa stanice Mark Koil."Policajci su izašli na teren i uspeli su da savladaju svinju i smeste je na zadnje sedište automobila. Rekli su da im nije stvarala previše problema, sve dok je nisu smestili u auto", objasnio je Koil.

Šta je ona napravila od automobila vrlo jasno se vidi na priloženoj fotografiji.

foto Shelby Township Police Department
foto Shelby Township Police Department

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track