KOLO SREĆE SE OKREĆE: Tek što se razvela dobila je na lutriji, a evo šta je poručila bivšem mužu...
Foto: Profimedija

Srećni džekpot

KOLO SREĆE SE OKREĆE: Tek što se razvela dobila je na lutriji, a evo šta je poručila bivšem mužu...

Ludi svet -

Tridesetsedmogodišnja Bev Doran osvojila je na lutriji vrtoglavih 14.5 miliona funti i to samo sedam meseci nakon što je ostavila Šona Prisetlija sa kojim je bila u vezi čak12 godina.

Šon Prisetli sa kojim Bev ima troje dece tvrdi da mu je ona rekla da “od dobitka neće videti niti jedan peni”, te je prijateljima i porodici koji su ga već molili za pozajmice poručio: “Ja ću uvek biti propalica”. Odmah nakon srećnog dobitka Bev je ispunila san svake žene te je otišla u šoping u kojem je potrošila hiljade i hiljade funti, a decu je na čuvanje ostavila bivšem suprugu, inače tatu-majstoru.

Iz svog starog stana je već iselila većinu stvari te ih je poklonila komšijama i prijateljima, a sada navodno planira da kupi luksuznu vilu sa čak sedam spavaćih soba. Ostaje da se zapitamo kako će da ih iskoristi sada kada je srećno razvedena.

Bev je inače pre dve godine morala da napusti posao da bi se brinula o svojoj dece od kojih je dvoje autistično.

“Ovo je zaista došlo u pravo vreme, sjajan je osećaj znati da više neću morati da se mučim i borim. Ne znam još na šta ću potrošiti novac, ali neću sve zadržati za sebe”, rekla je.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I to se dešava: Najpoznatiji gafovi u najpopularnijem kvizu Slagalica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track