RODITELJI, OVO JE SUPER IDEJA: Evo kako je jedan tata naterao decu da pospreme za sobom
Foto: Reditt

On je opasni agent CIA

RODITELJI, OVO JE SUPER IDEJA: Evo kako je jedan tata naterao decu da pospreme za sobom

Ludi svet -
Na komičan način dao je doznanja deci da će im uzeti "Taken" Wi-Fi pristup i internet preko mobilne mreže

Dani kada su se deca kažnjavala đeparcem su odavno prošli. Sada roditelji na drugačijina način pokušavaju devu naučiti svojim obavezama.

Tako je jedan korisnik Redita, pretpostavlja se da je sa prostora Sjedinjenih Američkih Država, naterao decu da počiste nered koji su napravili u kuhinji. Naime, ostavio je urnebesnu poruku u stilu opasnog CIA agent iznad sudopere.

Na komičan način dao je doznanja deci da će im uzeti ("Taken") Wi-Fi pristup i internet preko mobilne mreže. On je iskoristio scenu iz poznatog filma "Taken", u kojem Lijam Nison upozorava otmičara svoje ćerke šta ga čeka.

Foto Reditt
Foto Reditt

"Ja ne znam ko si ti, ne znam šta hoćeš, ali ako tražite sobaricu da počisti za vama, mogu da vam kažem da to ne radim. Ali ono što imam su veštine koje sam stekao tokom života. Veštine koje su me napravile ekspertom za kućni Wi-Fi i internet preko mobilne mreže".

Zatim je u istom stilu nastavio: "Ako počistite za sobom u kuhinji, tu će biti kraj. Neću vas goniti niti tražiti. Ali ako to ne uradite, tražiću vas, naći ću vas i... prekinuću vam vezu".

Dejli mej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track