USLIKAO ĐAVOLA? Čovek tvrdi da je fotografisao zloglasnog Džersi đavola!
Foto: Dave Black

Istina ili još jedna obmana

USLIKAO ĐAVOLA? Čovek tvrdi da je fotografisao zloglasnog Džersi đavola!

Ludi svet -
Prolazio sam pored golf terena na putu 9 i moram sam nekoliko puta da protresem glavu kada mi se učinilo da sam video lamu", napisao je Dejv Blek

Nemojte ni da pomislite da kažete "Ako nemate fotografiju, nije se ni dogodilo", jer stanovnik Nju Džersija Dejv Blek tvrdi da je na slici "uhvatio" mitskog "Džersi đavola". Ne verujete mu? Postoji i fotografija, a ako je na internetu onda mora da je istinito.

A ako niste upoznati šta je uopšte Džersi đavo, daćemo vam neke informacije o njemu, naravno sa Vikipedije:

"Džersi đavo je legendarno stvorenje ili kriptid koji naseljava južni deo Nju Džersija, SAD. Stvorenje se često opisuje kao leteći konj sa kopitima, ali postoji mnogo različitih varijacija. Zajednički opis je da je to stvorenje koje liči na kengura sa glavom poput jarca, krila poput slepog miša, ima rogove, male ruke sa kandžama i račvast rep. Kaže se da se jako brzo kreće i ispušta jeziv vrisak."

Dejv Blekove reči o đavolu bile su sledeće:"Prolazio sam pored golf terena na putu 9 i moram sam nekoliko puta da protresem glavu kada mi se učinilo da sam video lamu", napisao je."Kao da to nije bilo dovoljno, raširio je svoja krila i odleteo.Da, kunem se da fotografija nije fotošopirana ili iscenirana."

Kada su ga pitali da li fotografija može da se koristi i da može da se kaže da nije fotošopirana, on je rekao:"Neki ljudi govore da je lažna, ali nije. Iskreno samo tražim objašnjenje za ono što sam video."

(Dangerousminds)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track