(VIDEO) Kupila je auto na licitaciji, ono što je našla u njemu ju je šokiralo!
Foto: Printskrin

JEZIVO

(VIDEO) Kupila je auto na licitaciji, ono što je našla u njemu ju je šokiralo!

Ludi svet -
Činilo se da su tri urne sadržavale ljudski pepeo, a četvrta pepeo kućnog ljubimca

Žena iz američke savezne države Vašington šokirala se onim šta je pronašla u automobilu koji je kupila na licitaciji napuštenih automobila.

Andrea Dejvidson ispričala je da je Geo Traker iz 1997. godine na licitaciji u Auburnu kupila za oko 700 dolara.Automobil je odvezla da bi proverila u kakvom je stanju, a u njemu je, kako je kazala, pronašla četiri urne koje su bile skrivene ispod albuma sa starim fotografijama, dokumenata, dnevnika i drugih privatnih stvari žene koja se zvala Saša Edins.

"Bila sam šokirana. Bilo je to nešto što ne očekujete da ćete pronaći u automobilu", ispričala je, dodavši da je imala jeziv osećaj.Činilo se da su tri urne sadržavale ljudski pepeo, a četvrta pepeo kućnog ljubimca, dodala je. Na dve urne bila su napisana imena. Na jednoj je pisalo Davna L. Ker i Mišael Anson Ker. Ispostavilo se da je Saša Edins bila usvojena kćerka Davne i Mišela, koja je prema rečima Dejvidsone, izgleda bila beskućnica koja je živela u automobilu.

ABC News je kontaktirao Mišelovu familiju i prosledio Andrei kontakt Roberta Kera, Mišealovog brata. Automobil je inače zaplenila policija koja ga je nakon što niko nije došao po njega prodala na aukciji.

ABC Breaking News | Latest News Videos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track