(VIDEO) NIJE OPROSTIO: Otac se osvetio čoveku koji mu je kidnapovao i zlostavljao sina
Foto: Jutjub

Sud ga je oslobodio

(VIDEO) NIJE OPROSTIO: Otac se osvetio čoveku koji mu je kidnapovao i zlostavljao sina

Ludi svet -
Posle kidnapovanja i seksualnog zlostavljanja Džodija Plauša, njegov otac je uzeo zakon u svoje ruke i pred kamerama i svedocima iz blizine ubio otmičara Džefa Duseta

Šta se dešava iza rešetaka je gotovo svima nepoznata stvar. Vi ne možete da znate priču svakog kriminalca. Šta su sve prošli, koje su bile okolnosti koje su dovele osobu do tačke kada su počinili zločin. Svaki čovek ipak ima srce koje kuca i svi oni imaju emocije.

Priča ovog čoveka po mnogima, a i po sudu u Americi zaslužila je orden. Uprkos višestrukim svedocima i video snimku na kom se jasno vidi počinjeno ubistvo i dobio je samo 5 godina zatvora. Izgleda da američki pravosudni sistem takođe ima srce.

foto jutjub
foto jutjub

Da počnemo od početka, davne 1984. godine Džodi Plauš je kidnapovan od strane svog karate instruktora Džefa Duseta u Luizijani. Džef je mladog Džodija doveo čak u Kaliforniju i držao ga je u hotelskoj sobi gde ga je zlostavljao i seksualno zloupotrebljavao. Nekoliko nedelja kasnije Džodi je pronađen i vraćen je svojim roditeljima. Kasnije je otkriveno da je Duset godinama zlostavljao dečaka.

foto jutjub
foto jutjub

Džodijev otac Geri se jako teško nosio sa svim što se dešavalo i osećao se besmoćno.Desetak dana kasnije kada je policija dovodila Duseta iz Kalifornije, koji je imao lisice na rukama, na aerodromu ga je sačekao otac i upucao ga je u glavu iz blizine. Sve ovo snimila je televizijska ekipa. Duset je umro sledećeg dana.Geri Plauš osuđen je na 5 godina uslovne kazne, što znači da nije proveo nijedan dan u zatvoru!Da li je Geri imao prava da uradi ovo? Da li je trebao da pusti da zakon reši ovaj problem ili je uradio ono što bi svaki otac pomislio u tom trenutku?

http://www.youtube.com/watch?v=Oi3Hyxuf5AE

(Thugbible.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track