BIKOVIĆ OPET SNIMA U RUSIJI: Uzeo sam ozbiljne pare u kazinu

Igra prevaranta

BIKOVIĆ OPET SNIMA U RUSIJI: Uzeo sam ozbiljne pare u kazinu

Pop kultura -
Posle hitova "Sunčanica" i "Bezdušni 2", u kojima je sarađivao sa velikim Nikitom Mihalkovom i jednim od trenutno vodećih ruskih reditelja mlađe generacije Romanom Prigunovom, naš glumac Miloš Biković ponovo snima u Rusiji.

Kako kaže, reč je o filmu sa radnim naslovom "Iza granice" reditelja Aleksandra Boguslavskog, čija je prva klapa posle ozbiljnih priprema "pala" ovih dana u Krasnodarskom kraju u Azovu, u mestu Moskva Gruzija.

"Reč je o vrlo uzbudljivoj i neobičnoj priči, i žanru koji nikada do sada nisam radio. To je neka "mešavina" avanture - trilera - mistike, a ja igram prevaranta koji je "preigrao" kazino za ozbiljne pare", ističe Biković i nastavlja:

"Ali, moj junak se susreće sa izuzetnim protivnikom, čovekom koji poseduje sposobnosti na granici paranormalnih, i upada u nevolju. Da bi se izvukao, primoran je da za sedam dana smisli akciju kojom će zaraditi dovoljno novca da otkupi svoj život. Na tom putu ga očekuju iznenadna skretanja u nepoznati svet mistike i parapsihologije, i to je nekakav "okvir" u kojem se događa ova priča."

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Mar 22, 2016 at 9:57am PDT

Pored Bikovića koji igra glavnu ulogu, u glumačkoj ekipi filma "Iza granice" su i Ljubov Asjonova, Aristarh Venes, Jevgenij Stićkin, Jurij Ćuljsin.

"Srećan sam, i divno se osećam na snimanju. Svi su mladi, odlično se slažemo, reditelj Aleksandar Boguslavski je mlađi od mene godinu dana, što mi se takođe prvi put desilo u karijeri. Od samog početka rada sve mi je jako zanimljivo. Ne znam šta će ispasti na kraju, ali zamisao filma vredi pokušaja", kaže Miloš Biković, koji je poslednjih godina i u Rusiji jedan od najpopularnijih glumaca, podjednako cenjen i od publike i od kritike.

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Feb 21, 2016 at 10:06am PST

Snimanje filma "Iza granice" nastavlja se u Gelendžiku, a premijera bi mogla da se očekuje početkom iduće godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track