EVA RAS U KAFANI DOBILA ULOGU: Englezi su platili 3.000 funti da vide moje staro d.pe!
Foto: Dragan Kadić

Serija čuvenog tv kanala HBO

EVA RAS U KAFANI DOBILA ULOGU: Englezi su platili 3.000 funti da vide moje staro d.pe!

Pop kultura -

Ceo region se trese što igram pohotnu babu opterećenu seksom, a moju pozadinu otkrio je još davno Makavejev. I danas je očuvana

Evu Ras (72) već za nekoliko dana gledaćemo u filmu „Saga o tri nevina muškarca“, gde skida nevinost jednom od junaka. Njena uloga pohotne babe glavna je tema u medijima poslednjih nedelja, a posebno zato što joj je partner mladi Momčilo Otašević.- Region se trese što igram babu koja juri mladiće, a sad mi je stigla ponuda iz Sarajeva da igram zajedno s Mustafom Nadarevićem. Ne zna se ko je više otrcan od nas dvoje - započinje priču Eva.Zašto ste prihvatili jednu takvu ulogu?- Htela sam da pomognem reditelju iz Indije. On je moderan režiser, kod koga nema dublova, proba i kostima. Napravio je sjajnu komediju. Film će imati premijeru već sledeće nedelju u Pančevu.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Ko je imao veću tremu?

- Kad smo snimali seks, nismo imali tremu. Znali smo da neće biti ponavljanja. Morali smo da iskoristimo svaki trenutak. Digla se prašina, a mladi Momčilo Otašević kaže da nismo snimili seks. Ipak, imali smo mnogo škakljiviju scenu. On je popio „vijagru“ i nije dobio zadovoljenje od svoje cure i onda ima erektivne probleme pred babom. Ima li šta gore? Moja bi baba umrla. Tražili smo šta će da izigrava njegov penis, jer to ne može da se digne na komadu. Nama u Srbiju dođe čovek iz Indije i napravi film o Marku Kraljeviću, a sad komediju o seksualnom prosvetljenju.Snimali ste i u Londonu.- Niko nije hteo da objavi tu vest. Sedela sam u pabu i otišla da poručim čaj. Prišao je reditelj i ponudio mi ulogu. Trebalo mu je samo moje dupe, koje je još pre pola veka otkrio Makavejev. Snimala sam dva sata i dobila 3.000 funti. Nikako da uhvatim tu seriju na HBO kanalu.Igraćete kod Šotre u novoj seriji.- Šotra mi je obećao ulogu u seriji o Mileni Pavlović Barili, a sad vidim da nešto drugo snima. Nikad nismo radili zajedno, a prijatelji smo 50 godina.

Ovako je pomerila granice... Crna mačka i Eva
Ovako je pomerila granice... Crna mačka i Eva

Aktivni ste i preko društvenih mreža. Piše li vam neko od svetskih faca?- Moram da krijem da se dopisujem s Klintonom. Ne znam da li da objavim da sam dobila pismo od njega. Dopisivala sam se s Hilari, a i naše televizije bile su zainteresovane da naprave dokumentarac o tome kako mi pišu Met Dejmon ili Viktorija Bekam, koja ne zna ko je Novak Đoković.Šta vam Hilari piše?- O tome kako treba da čuvamo prirodu, a ja njoj odgovaram da je nasela na glupave priče i da je s prirodom sve u redu. Nikad na planeti nije bilo sedam milijardi duša. Kako je moguće da smo se razmnožili ako u njoj ima otvora?Branite li Srbiju?- Ne smeta im što sam iz Srbije, ne pričamo o politici.

O Gagi, Bati, Mandi

GLUMCI ODLAZE BOŽJOM VOLJOM

U godini za nama otišli su mnoge vaše kolege.- Madžgalj je jedini glumac koji nije bio za onaj svet. Ostalo je bilo po nekom redu. Tragedija bi bila da su oni svi bili u jednom avionu, koji je pao. Oni su otišli božjom voljom i možemo samo da im poželimo da i tamo budu voljeni.

O premijeruVUČIĆ NEMA PRAVO DA NAROD NAZIVA OLOŠEMDa li ste zadovoljni izborom novog ministra kulture?- Ne poznajem ga i uopšte me ne zanima. Milan Vukos je jedini štitio kulturu. Vučić ne može da govori za nekog da je ološ jer kao premijer prima platu, ali čak ni za onog ko je osuđen na doživotnu robiju. On mora da poštuje svakog građanina ove zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track