DROGA, SEKS, KRVAVA SVADBA: Ovi skandali su obeležili život Anđeline Džoli
Foto: Profimedia

NAPUNILA 42. GODINU

DROGA, SEKS, KRVAVA SVADBA: Ovi skandali su obeležili život Anđeline Džoli

Pop kultura -

Anđelina Džoli Poznata holivudska glumica ima blistavu karijeru, juče je proslavila 42 godine života u krugu mnogočlane porodice, a skandali koji je prate od početka karijere ima na pretek.

Ljubav prema samopovređivanju Kao veoma mlada znala je da praktikuje samopovređivanje, jer se na taj način osećala "živom i slobodnom", kako je jednom prilikom izjavila. "To je za mene bila jedna vrsta terapije", navela je svojevremeno. Anđelina je u tinejdžerskim danima sakupljala noževe, što je mnogima u njenoj okolini bilo jako čudno.

foto: Profimedia

Krvavo venčanje Davne 1996. godine udala se za glumca Džonija Li Milera u beloj košulji, na kojoj je svojom krvlju ispisala ime muža. Mnogi su tada ovaj potez proglasili šokantnim, dok je ona navela da je ne zanima mišljenje okoline.

Veze sa ženama joj nisu strane Priznala je da je tokom devedesetih bila u vezi sa Dženi Šmicu, partnerkom iz filma "Foxfire". Navodila je da je bila spremna i da se venčaju, a da je biseksualka potvrdila je i u jednom intervjuuu.

foto: Profimedia

Godinama nije pričala sa ocem Džon Vojt, čuveni američki glumac, Anđelinin je otac. Zbog njegovog turbulentnog odnosa sa njenom pokojnom majkom, odbijala je godinama da priča sa njim, a čak je i deci branila da komuniciraju sa dedom.

Francuski poljupci sa rođenim bratom Tokom dodele Oskara 2000. godine navodila je kako je zaljubljena u brata, da bi se potom sočno poljubila sa njim pred gledaocima. Mesecima se pričalo o njihovoj navodnoj vezi, što je Anđelina kasnije demantovala. "Svet je mnogo bolesniji nego što sam mislila", rekla je ona.

foto: Profimedia

Rasturanje braka Dženifer Aniston i Breda Pita Tokom snimanja filma "Gospođa i gospodin Smit" zaljubila se u Breda, iako je tada bio oženjen koleginicom Dženifer Aniston. Godinama kasnije on je priznao da su se varnice dogodile na snimanju, čime je potvrdio da je varao tadašnju suprugu.

foto: Profimedia

Nage fotografije Tokom karijere se više puta slikala gola, ali je prestala kada je rodila decu i postala mama.

foto: Profimedia

Psihopata Nekadašnji telohranitelj lepe glumice navodio je pre par godina da je ona "bezdušna osoba, koja sa mužem ne deli postelju". "Ona je psihopata i egoista. Njeno ponašanje povređuje sve u njenoj blizini", rekao je Bil, koji je dugo čuvao Anđelinina leđa.

Problem sa drogom

Džoli je bila konzument teških droga. Njen nekadašnji diler Frenklin Majer ispričao je da joj je godinama prodavao heroin i kokain, a ona mu je čak pričala i o svom seksualnom životu.

(Kurir.rs/Agencije/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track