RASKRINKANA NINA PRLJA! Starleta nosi lažni Roleks, evo kako su je Nemci provalili, sve objavili JAVNO (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Instagram

Blam

RASKRINKANA NINA PRLJA! Starleta nosi lažni Roleks, evo kako su je Nemci provalili, sve objavili JAVNO (FOTO)

Stars -

Nina Prlja pripada onoj grupi javnih ličnosti koje na društvenim mrežama zasipaju objavama luksuznih putovanja, skupe garderobe, nakita, automobila.

Nina Prlja
foto: Printscreen/Instagram

Istina je i to da među poznatima svakako ima onih koji samo original nose, ali više je onih koji širokim masama plasiraju samo lažni sjaj, iliti popularno rečeno fejk.

Tako je pre nekoliko dana raskrinkana i Prlja.

Nina Prlja, Sat
foto: Instagram

Instagram stranica „Munichwristbusters“ bavi se prodajom satova marke Rolex, a usput i raskrinkavanjem poznatih ličnosti širom sveta koji nose lažne Rolex satove. Na njihovoj podužoj listi našlo se i nekoliko srpskih javnih ličnosti koji su „lažnjaci“, uz detaljno obrazloženje šta ih odaje da su fejk.

U slučaju Prlje ta stranica je tagovala njen zvanični profil na Instagramu i napisali da nosi lažni Roleks Day - Date 40 i da se na sajtu odmah vidi da je boja brojčanika previše svetla. Pored toga rastojanje između narukvica i kućišta je previše veliko, a kvačice na okviru sata su netipično izražene za ovu marku.

Nina Prlja, Sat
foto: Instagram

Ali ona nije jedina. Njihov skener je 2020. godine prošla i Ana Korać.

Lažni Rolex iz kolekcije „Hulk“, koji nosila je ova starleta kako i dan danas stoji u opisu, boja brojčanika nije ista kao na originalu, a ako se bolje pogleda, ne podudara se sasvim ni izgled pravog i lažnog Rolex-a.

Nina Prlja, Sat
foto: Instagram

I njena koleginica Soraja Vučelić nosi lažnjak iz kolekcije „Day-Date“. Sorajin sat je poput Prljinog previsok u poređenju s originalom, a i urezi u masku zupčanika su preduboki.

Nina Prlja, Sat
foto: Instagram

Lažni Rolex iz kolekcije „GMT Master II Pepsi“ 2020. godine nosio je i Devito. Kad je u pitanju lažni sat ovog influensera, glavni indikator toga da je u pitanju kopija je to što na njemu čak ni nema krune.

03:45

SVAĐALI SMO SE, TUKLA SAM I JA NJEGA I ON MENE! Pevačica o odnosu sa suprugom: Ranije ga nije bilo kući, sada ga TERAM MOTKOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track