BILJANINA PORUKA IZ POŠTANSKOG SANDUČETA ODUŠEVILA REGION! Njene reči vraćaju veru u ljude: "Molim vas, da joj ne smetamo..."
Foto: Profimedia

predivno

BILJANINA PORUKA IZ POŠTANSKOG SANDUČETA ODUŠEVILA REGION! Njene reči vraćaju veru u ljude: "Molim vas, da joj ne smetamo..."

Hrvatska -

Sve je krenulo od trenutka kada je jednog poštara iz Osijeka u Hrvatskoj zatekla mala molba kojoj se nije nadao. Naime, vlasnici su na samom poštanskom sandučetu zalepili papir na kom su zamolili poštara da ne ubacuje poštu u sanduče, jer je unutar njega ptica napravila gnezdo.

"Molim vas da poštu ubacite u otvor za novine ispod sandučića, u sandučiću je ptica napravila gnezdo pa da joj ne smetamo. Hvala", glasi poruka upućena poštaru.

Iako je fotografija nastala pre više od dve godine, njeno ponovno objavljivanje na Iks profilu "AntiFalohije" još jednom je oduševilo Balkance.

"Koliko pažnje i ljubavi"

"Malo šta zna da mi razgali dušu, ali ovakve stvari", stoji ispod fotografije na Iks mreži.

"Koliko pažnje i ljubavi", "Joj sećam se ovoga, predivno", "Zvuči kliše, ali na ovakvim stvarima vidiš da ima nade za ovaj svet", glasili su neki od komentara.

Kako je ranije pisano u tamošnjim medijima, poruku zalepljenu na sandučetu napisala je jedna Biljana iz Osijeka, inače veliki ljubitelj životinja.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Ilustracija/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track