DOK ĐOKOVIĆEV BIVŠI TRENER TRUNE U ZATVORU, NJEGOVA ŽENA SE SLIKA GOLA NA JAHTI NOVOG DEČKA! Svi se zgrožavaju, a nju BAŠ BRIGA!
Foto: Profimedia

kažu da šeta njegovu kopiju

DOK ĐOKOVIĆEV BIVŠI TRENER TRUNE U ZATVORU, NJEGOVA ŽENA SE SLIKA GOLA NA JAHTI NOVOG DEČKA! Svi se zgrožavaju, a nju BAŠ BRIGA!

Pop kultura -

Bivši Đokovićev teniski trener, Boris Beker, nedavno je optužen za proneveru novca i utaje poreza, a kaznu će služiti naredne dve i po godine. Njegova i dalje zakonita žena, Lili Beker, uhvaćena je na jednoj jahti kako se slika gola, a to, po svemu sudeći, ne smeta njenom novom dečku.

Lili Beker
foto: Profimedia

Naime, nju su paparaci uslikali na Ibici sa novim dečkom Torstenom Vekom koji neodoljivo podseća na Borisa, a Lili nije krila koliko uživa u njegovom društvu. Zapravo Bekerova se u jednom trenutku toliko opustila da je skinula gornji deo kupaćeg kostima i pozirala u toplesu iako je na jahti sa njima bilo još mnogo ljudi, pa čak i njen sin.

Lili Beker
foto: Profimedia

U poslednje vreme se čini da se Lili malo-malo pa razgoliti ističući svoje zgodno telo u prvi plan. Inače, zanimljivo je da su se Beker i ona rastali još 2018. godine, iako nisu zvanično potpisali dokumenta, a ona ga je i javno podržala nakon presude.

Lili Beker
foto: Profimedia

"Ovo se tiče svih nas. Kao što ste rekli, imamo veliku porodicu, računajući i porodicu u Nemačkoj. Svi se držimo zajedno, njegova bivša supruga, deca, njegova sadašnja devojka Lilijan. Ovde sam da svima pokažem da Boris iza sebe ima izuzetno snažne žene koje neće govoriti umesto njega, ali će ga štititi", rekla je na početku emisije Lili Beker i već ovim izjavama iznenadila mnoge.

Boris Beker, Lili Beker
foto: Profimedia

Lili Beker je tako u emisiji otkrila da je u dobrim odnosima sa trenutnom devojkom Borisa Bekera, političkom analitičarkom Lilijan de Karvaljo Monteiro, ali ne tako davno, njih dve su bile na ratnoj nozi.

Lili Beker
foto: Profimedia

Dok je romansa Bekera i Lilijan bila još u začetku pre dve godine, Lili Beker je bivšem jasno stavila do znanja da njihov sin ne sme da bude u blizini njegove nove devojke.

Čuveni teniser je kršio taj zahtev, pa se Lili direktno obratila Lilijan poručivši joj na Instagramu: "Ne približavaj se mom sinu".

(Kurir.rs / Mondo.rs)

Bonus video:

03:28

NEĆE VAM SE DOPASTI PROGNOZA ZA NAREDNI PERIOD! Meteorolog razočarao: Završili smo sa TOPLIM DANIMA! NAJAVLJENA ŠOK PROMENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track