OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU SINONIM ZA LJUBOMORU: Iako vešto kriju, pucaju na malim sitnicama, a EVO ZBOG ČEGA IZGORE
Foto: Shutterstock

astro

OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU SINONIM ZA LJUBOMORU: Iako vešto kriju, pucaju na malim sitnicama, a EVO ZBOG ČEGA IZGORE

Zanimljivosti -

Astrologija sugeriše da su određeni znakovi zodijaka skloniji osećanju ljubomore od drugih. Razumevanje ovih emocija može olakšati komunikaciju sa okolinom.

Ovan

ljubomora u vezi, ljubomoran partner, ljubomora
foto: Kurir televizija

Ovnovi, poznati po svom takmičarskom duhu, ponekad mogu da se osećaju ugroženo uspehom drugih ljudi. Njihova želja da budu najbolji u svemu što rade može dovesti do ljubomore kada ih neko drugi nadmaši.

Lav

Lavovi uživaju u divljenju i pažnji, pa kada neko drugi dobije pohvalu ili priznanje, mogu da zavide. Njihov ponos može biti izazov, pa im je ponekad teško da slave uspeh drugih ljudi.

Škorpija

ljubomora
foto: Profimedia

Intenzivne emocije Škorpije se ponekad mogu manifestovati kao ljubomoru, posebno kada se osećaju nesigurno ili ranjivo. Možda se bore sa idejom da će biti lako zamenjeni ili da su predvidljivi.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i odlučni, ali mogu biti i žestoko konkurentni. Kada vide da neko drugi postiže uspeh, mogu da osete mešavinu divljenja i ljubomore, zbog čega se još više trude da postignu svoje ciljeve, piše Astrotalk.

(Kurir.rs/24sata.hr/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track