KO JE FATALNA MANEKENKA KOJA JE OSTAVILA EROSA RAMACOTIJA: Ljubav je trajala dok je ona ispunjavala njegove hirove, OVO je tražio
Foto: TIZIANA FABI / AFP / Profimedia

poznati

KO JE FATALNA MANEKENKA KOJA JE OSTAVILA EROSA RAMACOTIJA: Ljubav je trajala dok je ona ispunjavala njegove hirove, OVO je tražio

Pop kultura -

Marica Pelegrinelli, italijanski model i bivša supruga poznatog pevača, Erosa Ramacotija, nedavno je privukla pažnju medija rođenjem svog trećeg deteta, prvog sa novim dečkom, Vilijamom Đokom.

Par je primećen kako iskazuje naklonost šetajući sa svojom novorođenom bebom, malom Arielom Vilhelminom. Porođaj se dogodio u klinici u Milanu, i obožavaoci su bili oduševljeni saznanjem o novom članu porodice.

Rodila dete iz obaveze

Maricin ljubavni život pažljivo je praćen od strane javnosti, posebno tokom njene veze sa Erosom Ramacotijem. Par, koji su nekada smatrani jednim od najomiljenijih parova u Italiji, očarao je javnost svojim svakim korakom. Njihov brak 2014. godine i naknadni razvod 2019. godine, navodno zbog neverstva Ramacotija, privukli su veliku pažnju.

U intervjuu za 'Weekly F', Pelegrineli je otkrila da se njihova ljubav neočekivano razvila kada je imala samo 21 godinu, i dok je pristala da ima decu da bi udovoljila Ramacotiju, osećala je da je bila suviše mlada da postane majka u to vreme.

Izazovi i novi počeci

Uprkos izazovima u njenom prethodnom braku, ova lepa Italijanka se sa setom sećala rođenja njihovog prvog deteta, Rafaella Mari 2011. godine, i njihovog sina, Gabria Tulia, koji je stigao godinu dana nakon venčanja.

Podelila je da se često nalazila sama sa decom zbog obaveza svog supruga, i njihov brak je počeo da se raspada kada je ona prestala da radi i deca su krenula u školu. Nakon razvoda, Pelegrineli i Ramacoti su održavali prijateljski odnos dok su zajedno vaspitavali decu.

(Kurir.rs/SrećnaRepublika/J.M.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track