BOLNO DETINJSTVO HJU DŽEKMENA: Mama me je ostavila kada sam imao 13 godina!
Foto: Ap

Bez reči

BOLNO DETINJSTVO HJU DŽEKMENA: Mama me je ostavila kada sam imao 13 godina!

Pop kultura -
Otpratila me je u školu s peškirom omotanim oko glave, a kad sam se vratio kući, nje više nije bilo, rekao je holivudski glumac

Hju Džekmen je danas popularan i uspešan glumac iza kojeg je niz filmskih ostvarenja, međutim njegovo detinjstvo je bilo teško. Glumac je otkrio kako ga je mama ostavila kada je imao samo 13 godina, kao i da je zbog toga dugo patio.

"Otpratila me je u školu s peškirom omotanim oko glave, a kad sam se vratio kući, nje više nije bilo", rekao je Hju. Majka mu je nakon toga poslala telegram da je u Engleskoj, kao i da se nikada neće vratiti. Nekoliko godina posle priznala im je da se borila s postporođajnom depresijom i da je zbog toga ostavila svoju porodicu.

"Jedna od najgorih stvari kojih se sećam je onaj osećaj kad znaš da ljudi govore o tebi i da te čudno gledaju. Tada je bilo čudno da majka napusti decu. Sve te godine nadao sam se da će se opet vratiti i da ćemo biti zajedno, ali to se nije dogodilo", rekao je glumac. Kad su se njegovi roditelji rastali, sestre Zoe i Sonja otišle su da žive sa majkom, a on je ostao s braćom Ijanom i Ralfom kod oca Krisa. Napuštanje je jako uticalo na njega. Svojoj majci je sve oprostio tek kad je i sam postao otac, a sad se viđaju i nekoliko puta godišnje. Kako kaže, sve ružno želi da ostavi iza sebe i živi miran život.

Foto Instagram
Foto Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track