(FOTO) MONIKA BELUČI STIGLA U TREBINJE: Nastavlja snimanje u filmu Emira Kusturice
Foto: Zoran šaponjić

Rade na završnim scenama

(FOTO) MONIKA BELUČI STIGLA U TREBINJE: Nastavlja snimanje u filmu Emira Kusturice

Pop kultura -
Monika Beluči doputovala je sinoć ponovo u Trebinje, a jutros je nastavila sa snimanjem završnih scena filma čiju režiju potpisuje reditelj Emir Kusturica.

U mestu Klobuk italijanska diva je počela da znima poslednje kadrove, a u Trebinje doputovala sa svojom šminkerkom i frizerom.

Aistent režije, Boban Dedejić, kaže da se već uveliko radi na završnim scenama filma, čije će snimanje biti okončano do kraja godine, a od 23. do 29. novembra slede i noćna snimanja u selu Uvjeća kod Trebinja.U četvrtak popodne su okončana i snimanja na deonici puta Trebinje - Ljubinje, u selu Dobromani, nadomak Trebinja, gde je Kusturica snimao scene sa oko 500 ovaca, a među ovcama se, bežeći pred goniocima koji ih žele ubiti, kriju Monika Beluči koja tumaći mladu, kao i sam Kusturica koji glumi lik Kolje.Iako se očekivalo da film bude završen ranije, mnogi delovi su se snimali ponovo jer, kako kažu iz ekipe filma, Kusturica želi da sve ispadne perfektno. Film bi trebalo da bude premijerno prikazan na Kanskom festivalu 2016. godine.

Monica Bellucci !

Posted by Almazian Symphony on Thursday, October 15, 2015
(saransak.co)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track