(FOTO) Neverovatan razlog za otkaz: Pobesneli Kanje?
Foto: Profimedia

Očevici šokirani

(FOTO) Neverovatan razlog za otkaz: Pobesneli Kanje?

Pop kultura -

Slavni reper Kanje Vest, muž rijaliti zvezde Kim Kardašijan dao je otkaz telohranitelju iz jednog (samo njemu jasnog) razloga...

Naime, Kanje Vest je ispred jednog hotela u Njujorku video telohranitelja Stiva Stanulisa kako pokušava da razgovara sa njegovom voljenom Kim Kardašijan. Ljubav se izgleda pretvorila u opsesiju, prenose strani mediji, jer je reper na mestu potpuno poludeo i odmah Stivu dao otkaz.Stiv je nekada bio telohranitelj i drugim zvezdama, a u trenutku je predavao paket za Kim... Kanje je, međutim, to protumačio kao njegov pokušaj da priča sa njom! Stanulis je u izjavi kasnije istakao da nije bilo tako i da definitivno nije bilo nikakvog flerta.U srećnom sam braku. Imam troje dece. Neću uopšte dalje da komentarišem."

Izvor: Story.rs

Sa sajta Story.rs pročitajte i:Dokazala da je prava dama: Katarina Grujić zablistala u elegantnoj haljini koju malo ko može da ponese (FOTO)Sve što ona ponese apsolutni je modni hit: Jelena Karleuša diktira trendove (FOTO)Konačno otkrila svoju tajnu: Zbog ovoga je Dragana Mićalović tako zgodna (VIDEO)Zvone svadbena zvona: Andreana Čekić stala na ludi kamen (FOTO)Anđelka Prpić o majčinstvu: Sreća je kad te rukice grle (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track