(FOTO) SEKSI VAM JE KALESI IZ IGRE PRESTOLA? Čekajte da vidite njenu dvojnicu!
Foto: Printskrin/instagram

Koja je bolja?

(FOTO) SEKSI VAM JE KALESI IZ IGRE PRESTOLA? Čekajte da vidite njenu dvojnicu!

Pop kultura -
Kažu kako od dobrog uvek može biti i bolje, a dublerka Emilije Klark u seriji Igra Prestola najbolji je dokaz te poslovice. Nadamo se kako ćemo je viđati malo češće u bližoj budućnosti…

Neki Igru Prestola gledaju zbog nasilja i krvi, neki zbog političkih spletki, neki uživaju u lepotama lokacija, a ima i onih koji samo čekaju kada će se neka glumica skinuti, bilo za to potrebe ili ne. U prvim sezonama u toj ulozi najpoželjnija je bila Emilija Klark, predivna plavuša koja igra Kalesi ili Deneris Targarijen, zeznutu kandidatkinju za Gvozdeni presto.

Ipak, u proteklih par godina se mnogo toga izdogađalo pa je tako Emilija postala jedna od najtraženijih mladih glumica na svetu, a to znači kako ima daleko manje vremena za Igru Prestola i sada uglavnom snima samo kadrove u kojima joj se vidi lice (na žalost, totalno je izbacila i golotinju jer se očigledno malo uobrazila). Za ostalo je tu njena verna dublerka koja nam je, moramo to priznati, daleko napetija od Emilije!

Off to work ! #Model #editorial

A photo posted by Actress Model Dancer (@rosiemacc) on Mar 25, 2015 at 5:26am PDT

Njeno ime je Rouzi Mek, ima 18 godina i dolazi iz Velike Britanije, ali dobar je deo života provela u Španiji. Kako je dobila ulogu Kalesine dublerke, nije nam poznato, ali možemo da potvrdimo kako je imitira apsolutno savršeno. Istina, za sada smo je mogli videti samo u kadrovima s leđa ili iz daljine i retko će kada otkriti svoju prednju stranu, ali bože moj… zato su ljudi izumeli internet!

Rouzi je inače profesionalni model i velika joj je želja da postane glumica, a producentima Igre Prestola se toliko svidela da su od scenarista naručili pisanje manje uloge samo za nju. Znači li to kako će Emilija trebati novu dublerku ili Rouzi može da obavlja oba posla, uopšte nam nije bitno, glavno da ovu lepoticu možemo da gledamo što više!

(Idesh.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track