(FOTO) I TO SE DESILO: Modni promašaj Kejt Midlton!
Foto: AP

Na ovo nismo navikli

(FOTO) I TO SE DESILO: Modni promašaj Kejt Midlton!

Pop kultura -
Vojvotkinja, koja je u 4. mesecu trudnoće, je nosila providnu crnu bluzu za tufnama koju nije uklopila na najbolji način sa plavom satenskom suknjom do kolena jedne od njenih omiljenih dizajnerki, Dženi Pekam
1 / 6 Foto: Profimedia

Ovaj tekst preuzet je sa portala StilNasmejana Kejt Midlton sa vidljivim trudničkim stomakom uživala je sinoć na humanitarnoj večeri posvećenoj mentalnom zdravlju dece, koja je održana u Kensingtonskoj palati.

Vojvotkinja, koja je u 4. mesecu trudnoće, je nosila providnu crnu bluzu za tufnama koju nije uklopila na najbolji način sa plavom satenskom suknjom do kolena jedne od njenih omiljenih dizajnerki, Dženi Pekam.

Totalno suvišnim crnim kaišem je dodatno istakla svoj stomak, a od nakita je nosila zlatne viseće minđuše.

Njenog sina, princa Džordža, čuvao je tata Vilijam sa dadiljom u susednoj prostoriji. Inače, kraljevski par živi u ovoj palati, a letos su za njeno renoviranje dali oko 5 miliona evra.POGLEDAJTE JOŠ NA PORTALU STIL:Kraljica elegancije: Kejt Midlton u dugoj, čipkanoj haljini oduševila sve prisutne! (FOTO)Tufne su ponovo u modi: Izabrale su ih Monika Beluči i Sara Džesika Parker (FOTO)Veče kada su bili zabranjeni brushalteri: Rijana i Majli Sajrus sa golim grudima na gala događaju!Zar i ti, Nikol Kidman: Providna haljina otkrila glumičine grudi! (FOTO)Kejt Midlton prvi put u javnosti nakon vesti o trudnoći: Prefinjeni trudnički stil! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track