SRPSKI HEROJ SA NATPRIRODNIM MOĆIMA: Indijski reditelj završio snimanje filma o Marku Kraljeviću!
Foto: Kurir Štampano

Snimio film o junaku iz epskih pesama

SRPSKI HEROJ SA NATPRIRODNIM MOĆIMA: Indijski reditelj završio snimanje filma o Marku Kraljeviću!

Pop kultura -
Nadam se da će se moja verzija lika dopasti srpskoj publici i da će ovo biti početak saradnje Srbije i Bolivuda, istakao S. Šridar

Marko Kraljević, junak iz epskih pesama Vuka Karadžića, sad je oživeo kao fantastični junak u filmu indijskog reditelja S. Naime, završeno je snimanje ostvarenja „Marko Kraljević, fantastična avantura“, u kojem će naš epski junak biti predstavljen kao superheroj.Premijera je zakazana za januar sledeće godine, a Indijac, koga je privukla naša bogata riznica fantastičnih priča i bajki, otkriva za Kurir svoja očekivanja.Loši vremenski uslovi- Snimanje je završeno i mogu vam reći da sam prezadovoljan. Jedina poteškoća nam je bilo loše vreme, koje nam je pravilo probleme jer se većina scena snimala napolju.Kao što je već poznato, glumačka ekipa je s naših prostora, a kako kaže reditelj, svi su se prilično dobro snašli.- Ekipa je sjajna, svi su bili veoma entuzijastični i voljni da rade. Iako im je moj način režiranja bio potpuno stran, brzo su se prilagodili i odlično smo se razumeli, tako da smo dobro obavili posao - istakao je.Marko Kraljević će biti predstavljen kao superheroj s natprirodnim moćima.- Polazište mi jesu bile epske pesme, međutim, želeo sam da izgradim svog Marka Kraljevića. Veliki junak koji se tek upoznaje sa svojim moćima biće drugo lice Srbije, jer je mlada zemlja velike snage i mora naći svoje mesto u svetu. Kao što Marko u filmu nije svestan svoje snage, tako ni Srbija ne zna koliko vredi - kaže ovaj Indijac.Oduševljen Srbijom- Nadam se da će se vašoj publici dopasti moja verzija Marka Kraljevića i da će ovo biti početak velike saradnje koja će dovesti deo Bolivuda ovde.Indijski reditelj je, kako navodi, oduševljen Srbijom.- „Marko Kraljević, fantastična avantura“ u stvari spada u trilogiju o superherojima o kojima planiram da snimim film. Već je u toku pisanje za drugi deo, koji će nositi naziv „Biberče, velika avantura“, nakon čega će se raditi „Miloš Vojinović, epska avantura“ - kaže Šridar.

Srpski glumci na filmuMATEJA POPOVIĆ KAO MARKO KRALJEVIĆU filmu „Marko Kraljević, fantastična avantura“ igraju samo srpski glumci. Veliki superheroj epskih pesama je Mateja Popović, a u ekipi su i Anka Gaćeša (Jelica), Miljana Gavrilović (Arza), Uroš Jakovljević (Paša), Miodrag Radonjić (Musa), Nikola Slijepčević (Bogdan), Marko Gizdavić (Krčmar) i Ivan Bekjarev (Starac).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track