MARIZA STIGLA U BEOGRAD: U Srbiji se osećam kao kod kuće!
Foto: Zorana Jevtić

Humanitarni koncert sa Balkanopolisom

MARIZA STIGLA U BEOGRAD: U Srbiji se osećam kao kod kuće!

Pop kultura -
Na velikom humanitarnom koncertu u Kombak Areni 15. maja od 20.00 sati pored Balkanopolisa, predvođenim Slobodanom Trkuljom, kao specijalni gosti, nastupiće najpoznatija portugalska fado diva Mariza

Beograd – Tačno nakon godinu dana, posle velikih majskih poplava, jedinstveni muzički sastav Balkanopolis, okupio je velike svetske zvezde koje će svojim učešćem na humanitarnom koncertu "Balkanopolis & prijatelji", podržati projekat prevencije od poplava, kako nam se isto više ne bi ponovilo.

Na velikom humanitarnom koncertu u Kombak Areni 15. maja od 20.00 sati pored Balkanopolisa, predvođenim Slobodanom Trkuljom, kao specijalni gosti, nastupiće najpoznatija portugalska fado diva Mariza, soul i džez pevačica Oleta Adams, mlada arapska zvezda Majsa Kara i kompozitor i pevač iz Senegala, Baba Mal.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

"U Kombank Areni sve je spremno za spektakularni nastup. Publika će na sutrašnjem koncertu imati priliku da uživa u najsavremenijem zvuku i osvetljenju na kome su radili vrhunski producenti iz Engleske i Holandije. Koristim priliku da se još jednom zahvalim ovim divnim ljudima koji su došli iz raznih krajeva sveta, Marizi, Oleti Adams, Majsi Kara, Baba Malom, kako bi svojim prisustvom uveličali ovaj događaj koji je ujedno i poklon svim ljudima dobre volje koji su pokazali svoju solidarnost tokom prošlogodišnjih majskih poplava. Takođe, želim da se zahvalim svim sponzorima bez kojih ne bismo uspeli da organizujemo koncert.”, rekao je muzičar Slobodan Trkulja.

"U Srbiji se osećam kao kod kuće. Drago mi je što je Slobodan je organizovao humanitarni koncert i time nastavio da pomaže ljudima. U Srbiji sam bila i prošle godine, došla sam opet jer je srpski narod kao moja porodica“, rekla je fado diva Mariza.

"Veoma sam srećna što sam deo koncerta koji će pomoći ljudima ove divne zemlje. Slobodanov poziv da učestvujem u ovom humanitarnom koncertu sam rado prihvatila, jer ja dolazim iz Kanzasa, područja koje je često izloženo udarima tornada i znam šta znači kada vas pogodi ovako velika vremenska nepogoda“, rekla je Oleta Adams.

"Srećna sam što ću biti na bini sa ovim divnim ljudima. Divno je kada mi muzičari možemo da pomognemo nečim što smo od Boga dobili, a to su naši glasovi. Biće ovo jedan pravi spektakl u kome će svi uživati", rekla je Mejsa Kara. "Drago mi je što sam deo ovog humanitarnog projekta i što imam priliku da upoznam Srbiju u koju sam došao prvi put. Zahvaljujem se Slobodanu što me je pozvao da učestvujem, siguran sam da će publika uživati", rekao je Baba Mal.

Organizaciju humanitarnog koncerta su podržali Skupština grada Beograd, Air Serbia, Ambasada SAD, Kombank Arena, Hoteli Crowne Plaza, Metropol i In, Eventim, RTS, TV PRVA, TV PINK, TV STUDIO B, Nina Media, Kurir.

Kupovinom mesta u ložama, humanitarnoj akciji priključili su se Narodna Banka Srbije, Jugoimport, JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, Elektrodistribucija Beograd, Ambasada Japana i Japan Tobacco International.

Karte se još uvek mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 750 do 1.990 dinara. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na namenski račun vlade RS kojim upravlja Kancelarija za pomoć i onbovu poplavljenih područja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track