SVEKRVA PROGOVORILA: Kris Džener je čudovište opsednuto kontrolom!
Foto: AP

Otvorila dušu

SVEKRVA PROGOVORILA: Kris Džener je čudovište opsednuto kontrolom!

Pop kultura -
Svekrva rijaliti zvezde imala je samo jedan komentar kad je čula da se njen sin rastaje od supruge - aleluja

Ester Džener, svekrva rijaliti zvezde i majke poznatih sestara Kardašijan, po prvi je put otvoreno progovorila o braku svog sina Brusa Dženera i Kris i otkrila kako se oseća zbog njegovog ženstvenog izgleda.

Njoj se, naime, ne sviđa njegov ženstveni izgled, ali kaže da će ga bez obzira na sve uvek voleti. Osim toga, ona 'mrzi' njegovu 'smešnu i ružnu' dugu kosu.

Kad joj je sin priznao da želi da se razvede od Kris, Ester je imala samo jedan komentar na to: 'Aleluja!'. Ona tvrdi da zna da je Kris kontrolisala koliko je novca Brus potrošio i da 'nije mogao ni igračku da kupi bez nje'.

"Ona je čudovište opsednuto kontrolom! Ne znam zašto je takva. Ne verujem da se prema ikome dobro odnosi. Može jako da vas uvredi ne skidajući osmeh s lica. Šta biste vi uradili takvoj osobi? Sve mora biti po njenom ili nikako drugačije. Držim se podalje od nje koliko god mogu", rekla je Ester.

Prema njenim rečima, Kris nije imala poštovanja prema njoj ni prema Brusovoj deci iz prethodnih brakova, dok je svoju uzdizala i hvalila. Otkrila je i da toliko ne voli Kris da se nada da će se odreći prezimena Džener jer 'ne želi da ona nosi njeno prezime'.

"Kris nikada nije kuvala dok su Kendal i Kajli bile male. Uvek bi otišla da jede napolje sa svojim prijateljicama, a Brusa bi ostavila da se brine o dve bebe i on bi to i radio. Jedino sam njega videla da im menja pelene, nikada nisam videla da je Kris to uradila. Kris se nije zamarala s njihovom edukacijom i odgojem, hvala Bogu pa je to Brus činio", otkrila je.

Takođe je šokirana popularnošću rijaliti šoua 'Keeping Up With The Kardashians' i smatra da u njemu 'nema ničeg moralnog'. Ester je otkrila da je njeno pojavljivanje u šou prošle godine bilo namešteno i da se zbog toga osećala 'zlostavljano'.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track