(VIDEO) GLEDALA SMRT U OČI: Paris Hilton umrla od straha kad se avion pokvario!

Okrutno

(VIDEO) GLEDALA SMRT U OČI: Paris Hilton umrla od straha kad se avion pokvario!

Pop kultura -
Oglasio se alarm, avion je počeo da pada, a putnici su u strahu za život vrištali

Egipatska televizijska snimila je jednu od najokrutnijh epizoda skrivene kamere. Oglasio se alarm, avion je počeo da pada, a putnici su u strahu za život vrištali. Po avionu su letele njihove stvari, a posada je počela vući ljude i pripremati ih da iskaču s padobranima.

Paris Hilton (34) počela je da vrišti i plače. Zapomagala je kako ne želi da skače padobranom dok se panično držala za svoje sedište. Kad joj je egipatski glumac Ramez Galala otkrio da se radi o podvali, jedva je shvatila da je reč o neslanoj šali i dugo joj je trebalo da dođe sebi od straha i šoka.

"Ubiću te. Ovo je nešto najluđe što sam ikad doživela", izjavila je starleta u suzama, priznavši da joj je najveća fobija da će jednog dana poginuti upravo u avionskoj nesreći.

Paris Hilton došla je na otvorenje hotela u Dubaiju kada su je na crvenom tepihu zamolili da s drugim gostima sedne u privatni avion i krene u 15-minutni obilazak grada iz zraka. Poseli su je odmah seli pored glumca Galala i nije ni slutila da je reč o podvali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track