(VIDEO) KAKO POBEDITI DEPRESIJU: Dvejn Džonson ima poruku za vas!
Foto: Profimedia

SAVETI ZVEZDA

(VIDEO) KAKO POBEDITI DEPRESIJU: Dvejn Džonson ima poruku za vas!

Pop kultura -
Jeste li znali da je snažni Rok patio od depresije? On je nedavno otkrio kako je uspeo da je pobedi i posavetovao sve koji žive s ovim problemom.

ZAPAMTITE DA NISTE SAMI"Otkrio sam da kada je depresija u pitanju jedna od najvažnijih stvari spoznaja da zaista niste sami", rekao je 43-godišnji glumac i rvač Dejn Džonson u emisiji Opre Vinfri Master Class, piše Men's Health Srbija."Niste prvi koji prolaze kroz to, a niste ni poslednji. A često kada vam se to dogodi se osećate kao da ste sami. Mislite da se samo vama dogodilo. Nalazite se u svom mehuru. Voleo bih da sam imao nekoga ko će me prodrmati i reći: 'Hej, sve će biti ok. Biće ok.' Voleo bih da sam znao", priznao je Džonson.SVETLO NA KRAJU TUNELA"Držite se tog fundamentalnog verovanja i nadanja. Imajte veru da se na drugoj strani vašeg bola nalazi nešto dobro", dodao je Rok.Dvejn Džonson se borio s depresijom kada je imao 23 godine (u to vreme igrao fudbal za ekipu svog koledža) dok je živeo sa roditeljima u malom stanu.Džonsonovu odluku da tada nastavi s profesijom svog oca koji se profesionalno bavio rvanjem i da se ne vraća kanadskoj fudbalskoj ligi Rokov otac je smatrao najvećom greškom koju je ikada napravio.Međutim, njegov tata je, koji je i sam oborio mnoge rekorde u rvanju pod imenom Roki Soulman Džonson, na kraju popustio i počeo da trenira svog sina, koji je postao WWE zvezda poznatiji kao The Rock.Nakon gostovanja u ovoj emisiji, Rok je sa svojim fanovima na Tviteru podelio i poruku doktoru koji mu je pomogao da se izbori s depresijom. "Hvala ti, dr. Ponekad je najteža stvar nama muškarcima da pitamo za pomoć. Ja sam napravio tu grešku nekoliko puta", kaže Džonson.

MEN'S HEALTH UPASATI SE ILI NE: Koji odevni komadi se (ne) uvlače u pantalone? Rijaliti programi utiču na duševno zdravlje? VIŠE OD SEKS SIMBOLA: 10 najboljih filmova fenomenalnog Breda Pita 13 stvari koje niste znali o Dvejnu Džonsonu Kako se motiviše Dvejn Džonson

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track