(VIDEO) RITA ORA: Želim da spavam sa Madonom, pa onda mogu da umrem!
Foto: Profimedia

Šokirala priznanjem

(VIDEO) RITA ORA: Želim da spavam sa Madonom, pa onda mogu da umrem!

Pop kultura -
Rita Ora je tokom gostovanja u jednoj britanskoj emisiji priznala da bi volela da ima seksualni odnos sa starijom koleginicom Madonom. Ako bi postojala ikakva šansa za to, Rita bi bih bez razmišljanja prihvatila.

Rita i Madona su sarađivale na promociji kolekcije odeće koju je kraljica popa dizajnirala sa svojom ćerkom Lurd, a Rita je nedavno imala priliku da se pojavi i na Madoninom koncertu u Berlinu, kada ju je kraljica popa na bini udarala po guzi.

Mlada pevačica je priznala da, pre nego što umre, želi da bude intimna sa muzičkom legedom kako bi mogla time da se hvali.

"Znate kako, ako bi se to dogodilo, nek bude bar zbog toga da kada umrem mogu dakažem da sam imala seks sa Madonom. To bi bilo predivno", rekla je Rita u emisijii objasnila zbog čega svoju iskusnu koleginicu smatra posebnom.

"Vidite, Madona radi tu stvar gde vam uvek da pet sekundi objašnjenja šta ćete sveraditi na sceni, što nije mnogo vremena. Onda vas vuče svuda", rekla je pevačica. Madona je inače poznata po provokativim nastupima koje voli da "začini" sa mlađim koleginicama. 2003. godine je na dodeli VMA MTV nagrada tokom nastupa poljubila u usta Britni Spirs i Kristinu Agileru, što je tada podiglo veliku prašinu.

Pogledajte kako izgleda njihov provokativan nastup:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track